Hledat
Svět Isotra
16. prosince 2020

ISOTRA v číslech: 28 let, 45 zemí, 531 zaměstnanců a miliardový obrat

Redakce
4
2215 přečtení
ISOTRA v číslech: 28 let, 45 zemí, 531 zaměstnanců a miliardový obrat

Máte rádi čísla? Ve společnosti ISOTRA jsme dosáhli několika opravdu zajímavých. Co se za řádkou statistik na naší titulní stránce skrývá? Kolik kusů žaluzií jsme prodali a do jakých světových zemích vyvážíme? A tipnete si, jaký je náš nejprodávanější produkt?

ISO a TRA: spojení izolace s obchodem

Historie společnosti sahá až do roku 1992, kdy ji inženýři Erich Stavař a Bohumír Blachut založili původně jako velkoobchod s okenním těsněním. Zákazníci, u kterých probíhaly montáže, se ale čím dál častěji ptali na možnost dodávky žaluzií. Velký zájem o žaluzie vedl k rozšíření firemních aktivit nejprve o jejich montáže a později také o vlastní výrobu. Letos od založení firmy ISOTRA uběhlo už dlouhých 28 let!

774

Produkty ISOTRA znají ve více než 45 zemích

Aktuálně vyvážíme do 45 států po celém světě – od Alžírska po Velkou Británii. Jde i o exotické destinace jako Ghana, Indonésie, Maroko, Singapur nebo Jižní Korea. Kromě hotových produktů vyrábíme také plastové, plechové i hliníkové komponenty. Většinu kapacity výrobního programu využíváme pro vlastní výrobu, ale také pro jiné výrobce stínicí techniky a další zákazníky (například z pletařského průmyslu, elektroprůmyslu nebo strojírenství). Máme také moderní lakovnu stínicí techniky a špičkovou nástrojárnu. Celkem 531 našich zaměstnanců pomáhá statisícům zákazníků zpříjemnit pobyt v domě a na zahradě díky stínění, ochraně proti hmyzu nebo odpočinkovým zahradním konstrukcím.

775

Věděli jste, že naše žaluzie znají dokonce i u protinožců v Austrálii?

658 tisíc kusů venkovních žaluzií za 13 let

Tušíte, jaký je nejprodávanější produkt ISOTRA? Správně, jsou to venkovní žaluzie, konkrétně modely CETTA 80 a ZETTA 90. Nedávno jsme publikovali i článek, který vám pomůže se mezi těmito dvěma bestsellery správně rozhodnout: hodí se na vaše okna spíše CETTA 80, nebo ZETTA 90? Můžete ale také spojit oblé tvary varianty CETTA s vysokou úrovní zastínění modelu ZETTA. Elegantní, ladný vzhled a přitom celistvá plocha lamel v zavřeném stavu se spojuje v žaluziích SETTA 90. Celkově jsme během 13 let prodali více než 658 tisíc kusů venkovních žaluzií – tento produkt vám doopravdy padnul do noty!

776

Miliony prodaných výrobků, miliardový obrat

Za třináct let, během kterých toto číslo sledujeme, jsme prodali více než 6 milionů kusů našich výrobků. Loňský obrat dosáhl jedné miliardy a 45 milionů, letos jsme překročili miliardovou hranici už na konci listopadu. Všem našim zákazníkům děkujeme za přízeň a podporu a slibujeme, že budeme dál tvrdě pracovat na zlepšování stávajících a vývoji nových produktů.

Během posledních let jsme dosáhli a udrželi si ocenění Czech Business Superbrands i certifikát důvěryhodnosti AAA. Jsme majiteli 16 užitných vzorů a 6 patentových vynálezů.

777

Nejnovější

Svět Isotra
15. dubna 2024

Dveřní síť proti hmyzu: Typ H2

Redakce
3
2215 přečtení
Dveřní síť proti hmyzu: Typ H2
Zůstaňte ochráněni a v pohodlí s novou dveřní sítí proti hmyzu typu H2, která přichází na trh jako vylepšení populárního modelu H1.
Svět Isotra
26. února 2024

Původ termínů rolet, žaluzií a pergol: Cesta slov k jejich významu

Redakce
3
2215 přečtení
Původ termínů rolet, žaluzií a pergol: Cesta slov k jejich významu
21. února jsme si připomněli Mezinárodní den mateřského jazyka. Víte, odkud pocházejí některé termíny, které v oblasti stínění běžně používáme?