Hledat
Svět Isotra
16. prosince 2020

ISOTRA v číslech: 28 let, 45 zemí, 531 zaměstnanců a miliardový obrat

Redakce
4
2322 přečtení
ISOTRA v číslech: 28 let, 45 zemí, 531 zaměstnanců a miliardový obrat

Máte rádi čísla? Ve společnosti ISOTRA jsme dosáhli několika opravdu zajímavých. Co se za řádkou statistik na naší titulní stránce skrývá? Kolik kusů žaluzií jsme prodali a do jakých světových zemích vyvážíme? A tipnete si, jaký je náš nejprodávanější produkt?

ISO a TRA: spojení izolace s obchodem

Historie společnosti sahá až do roku 1992, kdy ji inženýři Erich Stavař a Bohumír Blachut založili původně jako velkoobchod s okenním těsněním. Zákazníci, u kterých probíhaly montáže, se ale čím dál častěji ptali na možnost dodávky žaluzií. Velký zájem o žaluzie vedl k rozšíření firemních aktivit nejprve o jejich montáže a později také o vlastní výrobu. Letos od založení firmy ISOTRA uběhlo už dlouhých 28 let!

774

Produkty ISOTRA znají ve více než 45 zemích

Aktuálně vyvážíme do 45 států po celém světě – od Alžírska po Velkou Británii. Jde i o exotické destinace jako Ghana, Indonésie, Maroko, Singapur nebo Jižní Korea. Kromě hotových produktů vyrábíme také plastové, plechové i hliníkové komponenty. Většinu kapacity výrobního programu využíváme pro vlastní výrobu, ale také pro jiné výrobce stínicí techniky a další zákazníky (například z pletařského průmyslu, elektroprůmyslu nebo strojírenství). Máme také moderní lakovnu stínicí techniky a špičkovou nástrojárnu. Celkem 531 našich zaměstnanců pomáhá statisícům zákazníků zpříjemnit pobyt v domě a na zahradě díky stínění, ochraně proti hmyzu nebo odpočinkovým zahradním konstrukcím.

775

Věděli jste, že naše žaluzie znají dokonce i u protinožců v Austrálii?

658 tisíc kusů venkovních žaluzií za 13 let

Tušíte, jaký je nejprodávanější produkt ISOTRA? Správně, jsou to venkovní žaluzie, konkrétně modely CETTA 80 a ZETTA 90. Nedávno jsme publikovali i článek, který vám pomůže se mezi těmito dvěma bestsellery správně rozhodnout: hodí se na vaše okna spíše CETTA 80, nebo ZETTA 90? Můžete ale také spojit oblé tvary varianty CETTA s vysokou úrovní zastínění modelu ZETTA. Elegantní, ladný vzhled a přitom celistvá plocha lamel v zavřeném stavu se spojuje v žaluziích SETTA 90. Celkově jsme během 13 let prodali více než 658 tisíc kusů venkovních žaluzií – tento produkt vám doopravdy padnul do noty!

776

Miliony prodaných výrobků, miliardový obrat

Za třináct let, během kterých toto číslo sledujeme, jsme prodali více než 6 milionů kusů našich výrobků. Loňský obrat dosáhl jedné miliardy a 45 milionů, letos jsme překročili miliardovou hranici už na konci listopadu. Všem našim zákazníkům děkujeme za přízeň a podporu a slibujeme, že budeme dál tvrdě pracovat na zlepšování stávajících a vývoji nových produktů.

Během posledních let jsme dosáhli a udrželi si ocenění Czech Business Superbrands i certifikát důvěryhodnosti AAA. Jsme majiteli 16 užitných vzorů a 6 patentových vynálezů.

777

Nejnovější

Sezónní témata
22. července 2024

Dovolená na poslední chvíli

Redakce
3
2322 přečtení
Dovolená na poslední chvíli
Plánování dovolené na poslední chvíli může být stresující, ale tím se nenechte odradit! Často jsou to spontánní výlety, které přinášejí ty nejlepší zážitky. Ať už hledáte krásná místa k odpočinku v Česku nebo u moře, máme pro vás několik tipů na destinace, kde bývají volné kapacity i přes léto na poslední chvíli.
Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
2322 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.