Hledat
Svět Isotra
14. srpna 2019

Nástrojárna ISOTRA: co všechno umíme?

Redakce
3
2493 přečtení
Nástrojárna ISOTRA: co všechno umíme?

Kromě rozsáhlých výrobních provozů, vývojového pracoviště, projekční kanceláře a lisovny termoplastů ve společnosti ISOTRA disponujeme moderní nástrojárnou. Tam najdete nejen klasické frézy a soustruhy, ale především množství vlastních technologií, které jsme vyvinuli, aby nám pomáhaly zdokonalovat výrobu stínicí techniky do vašich domácností.

Špičkové vybavení naší nástrojárny

Zabýváme se výrobou dílů pro ohybové a střižné nástroje, ale i přímo střižných a ohybových nástrojů. Kromě toho vyrábíme formy, díly a rámy k formám, zápustky pro kovárny a měřící přípravky. Vyvíjíme, vyrábíme a exportujeme také jednoúčelové stroje pro profilování žaluzií.

Naší chloubou jsou především rychlé a přesné tratě pro tvarování a stříhání lamel různých profilů. Umožňují tvarování polotovarů lamel do požadovaného tvaru, jejich stříhání na požadovanou délku a vystříhávání potřebných otvorů, a to i pro atypické tvary a rozměry žaluzií. Tratě mohou být poloautomatické s ručními nebo automatické s automatickými rozjezdy stojánků. Nejpokročilejší automaty zvládají dokonce automatický náplet do žebříčku.

Součástí strojního vybavení nástrojárny ISOTRA jsou také klasické frézy a soustruhy, brusky, drátové řezačky, erodovací stroje a další vybavení. Nabízíme možnost stříhání, ohýbaní a řezání plechů a zajistíme i kalení, cementování, nitridování a povlakování.

Čísla a fotografie pro lepší představu

Jsme schopni třískově opracovat ploché díly až do rozměru 1000 × 2000 mm, brousit na plocho až 800 × 1200 mm a elektroerozivně obrábět do rozměru 400 × 700 mm. Chcete vidět příklady válcovacích tratí, střižných a ohybových nástrojů nebo jiných hotových výrobků? Podívejte se na ně v naší fotogalerii!

Redakce

Nejnovější

Sezónní témata
30. dubna 2024

Ochrana před UV zářením: Jak stínicí technika chrání vás a váš domov

Redakce
3
2493 přečtení
Ochrana před UV zářením: Jak stínicí technika chrání vás a váš domov
Vliv UV záření na zdraví lidí a životnost domácích interiérů je často podceňovaný. Dlouhodobá expozice UV záření může způsobit poškození kůže, zrychlené stárnutí a dokonce i riziko kožních onemocnění. Stejně tak může UV záření postupně poškodit nábytek, podlahy a další prvky interiéru. Řešením, jak se proti těmto rizikům bránit, je efektivní stínicí technika, která může významně snížit množství UV záření pronikajícího do vašeho domova.
Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
2493 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.