Hledat
Svět Isotra
3. října 2019

ISOTRA patří mezi Czech Superbrands 2019

Redakce
4
2356 přečtení
ISOTRA patří mezi Czech Superbrands 2019

V sedmém ročníku programu Czech Superbrands uspěla v kategorii Business Superbrands také společnost ISOTRA. Ocenění Superbrands je udělováno ve více než 90 státech na pěti kontinentech, české značky se tak zařadily mezi světové velikány businessu. 

Nejúspěšnější značky působící na českém trhu byly vyhlášeny 18. září na galavečeru pořádaném v budově Národního muzea v Praze. Vybíralo je 32 členů komise Brand Council, profesionálové z oblasti obchodu, komunikace, marketingu a dalších oborů, z více než milionu značek zaregistrovaných na českém trhu. Konečný výběr je výsledkem nezávislého tříkolového poměřování napříč desítkami kategorií a kromě názoru členů expertů je důraz kladen například i na obchodní výsledky nominovaných značek.

518

Superbrands je nejuznávanější nezávislou globální autoritou v oblasti hodnocení a oceňování obchodních značek. Titul Superbrands je znakem speciálního postavení a uznáním speciální pozice značky na lokálním trhu. Pečeť Superbrands získávají značky s vynikající pověstí – zákazníci si s nimi spojují významné hodnoty a mají k nim osobní vztah. Oceněné značky zapojené do programu mohou využít řady analýz, výzkumů či konzultací od partnerů Czech Superbrands a posílit tak svoje postavení na trhu. 

My v ISOTRA máme z ocenění Czech Superbrands 2019 velkou radost a děkujeme všem našim zákazníkům – bez vás by to nešlo!

522
519
520

Nejnovější

Sezónní témata
22. července 2024

Dovolená na poslední chvíli

Redakce
3
2356 přečtení
Dovolená na poslední chvíli
Plánování dovolené na poslední chvíli může být stresující, ale tím se nenechte odradit! Často jsou to spontánní výlety, které přinášejí ty nejlepší zážitky. Ať už hledáte krásná místa k odpočinku v Česku nebo u moře, máme pro vás několik tipů na destinace, kde bývají volné kapacity i přes léto na poslední chvíli.
Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
2356 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.