Hledat
Svět Isotra
11. února 2019

Výroba komponentů ISOTRA

Redakce
7
2896 přečtení
Výroba komponentů ISOTRA

Naším dlouhodobým cílem je přinášet vám co největší užitek a také radost z našich výrobků. Proto se zaměřujeme na vlastní výrobu komponentů pro stínicí techniku, která nás velmi baví a máme radost, že se nám to úspěšně daří.

Vlastní výroba nám dává určitou svobodu - nemusíme totiž dělat kompromisy, když přijde řeč na kvalitu a celý proces máme pod dohledem od začátku do konce. Víme, jak přesně součástky pro naše žaluzie a ostatní stínicí techniku vyrábíme a jak to zařídit, aby naše výrobky dlouho vydržely. 

Jak to tedy u nás ve výrobě vypadá a co všechno si vyrábíme?

V ISOTRA vyrábíme tyto komponenty:

  • plastové komponenty
  • plastové výlisky
  • plechové a hliníkové komponenty

Tyto komponenty nepoužíváme jen pro naše výrobky, ale dodáváme je i dalším výrobcům a dodavatelům stínicí techniky. 

124

Technologie vstřikování termoplastů

Máme vlastní vstřikovnu termoplastů, kde používáme centrální chladící jednotku s uzavřeným chladícím kruhem. Zde vyrábíme plastové komponenty pro naše výrobky a dále také plastové výlisky pro ostatní dodavatele stínicí techniky. 

Mezi druhy plastů, které používáme, patří zejména PA, POM, PE, ABS, PP, PC a PS. 

Technologie lisování plechových dílů

Zajímalo vás někdy, jak vznikají kovové komponenty k žaluziím, jako jsou například spojky žebříčků, věšáky žaluzií, vodící lišty a díly z hliníkových polotovarů? Kovové součástky opracováváme pomocí střižných nástrojů za použití excentrických lisů. Běžná lisovací síla těchto lisů se pohybuje mezi deseti až jedním stem tuny. 

Technologie práškového lakování

Povrch hliníkových profilů, plechů a dalších dílů upravujeme práškovým lakováním, kterému se odborně říká komaxitování. Jedná se o většinou o součástky, které najdete na žaluziích - krycí plechy, vodící lišty, atd. 

Jako práškové barvy používáme fasádní PES s certifikáty Qualicoat. 

Pokud byste se chtěli o výrobě komponentů dozvědět více, navštivte naše stránky.

Redakce

Nejnovější

Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
2896 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.
Svět Isotra
16. dubna 2024

5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova

Redakce
3
2896 přečtení
5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova
Venkovní žaluzie nejsou jen estetickým doplňkem. Jsou multifunkčním řešením, které může vylepšit váš domov mnoha způsoby. Zde je pět klíčových důvodů, proč byste měli zvážit jejich instalaci.