Hledat
Svět Isotra
11. února 2019

Výroba komponentů ISOTRA

Redakce
7
2977 přečtení
Výroba komponentů ISOTRA

Naším dlouhodobým cílem je přinášet vám co největší užitek a také radost z našich výrobků. Proto se zaměřujeme na vlastní výrobu komponentů pro stínicí techniku, která nás velmi baví a máme radost, že se nám to úspěšně daří.

Vlastní výroba nám dává určitou svobodu - nemusíme totiž dělat kompromisy, když přijde řeč na kvalitu a celý proces máme pod dohledem od začátku do konce. Víme, jak přesně součástky pro naše žaluzie a ostatní stínicí techniku vyrábíme a jak to zařídit, aby naše výrobky dlouho vydržely. 

Jak to tedy u nás ve výrobě vypadá a co všechno si vyrábíme?

V ISOTRA vyrábíme tyto komponenty:

  • plastové komponenty
  • plastové výlisky
  • plechové a hliníkové komponenty

Tyto komponenty nepoužíváme jen pro naše výrobky, ale dodáváme je i dalším výrobcům a dodavatelům stínicí techniky. 

124

Technologie vstřikování termoplastů

Máme vlastní vstřikovnu termoplastů, kde používáme centrální chladící jednotku s uzavřeným chladícím kruhem. Zde vyrábíme plastové komponenty pro naše výrobky a dále také plastové výlisky pro ostatní dodavatele stínicí techniky. 

Mezi druhy plastů, které používáme, patří zejména PA, POM, PE, ABS, PP, PC a PS. 

Technologie lisování plechových dílů

Zajímalo vás někdy, jak vznikají kovové komponenty k žaluziím, jako jsou například spojky žebříčků, věšáky žaluzií, vodící lišty a díly z hliníkových polotovarů? Kovové součástky opracováváme pomocí střižných nástrojů za použití excentrických lisů. Běžná lisovací síla těchto lisů se pohybuje mezi deseti až jedním stem tuny. 

Technologie práškového lakování

Povrch hliníkových profilů, plechů a dalších dílů upravujeme práškovým lakováním, kterému se odborně říká komaxitování. Jedná se o většinou o součástky, které najdete na žaluziích - krycí plechy, vodící lišty, atd. 

Jako práškové barvy používáme fasádní PES s certifikáty Qualicoat. 

Pokud byste se chtěli o výrobě komponentů dozvědět více, navštivte naše stránky.

Redakce

Nejnovější

Sezónní témata
22. července 2024

Dovolená na poslední chvíli

Redakce
3
2977 přečtení
Dovolená na poslední chvíli
Plánování dovolené na poslední chvíli může být stresující, ale tím se nenechte odradit! Často jsou to spontánní výlety, které přinášejí ty nejlepší zážitky. Ať už hledáte krásná místa k odpočinku v Česku nebo u moře, máme pro vás několik tipů na destinace, kde bývají volné kapacity i přes léto na poslední chvíli.
Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
2977 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.