Hledat
800 800 110Po - Pá 7.00 - 15.00 h

Informace o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies

1) Správce osobních údajů, společnost ISOTRA a.s. se sídlem Bílovecká 2411/1, 746 01 Opava, Česká republika zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě oddíl B, vložka 3169, IČO: 47679191, jakožto provozovatel této webové stránky, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
  • fungování webových stránek.

2) Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu – oprávněného zájmu Správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).

3) Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, kterou lze zaslat na kontaktní adresu: ISOTRA a.s., Bílovecká 2411/1, 746 01 Opava, Česká republika. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně, nejpozději však do 30 dní od vznesení námitky. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

4) Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

5) Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

6) Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies, které jsou uvedeny v bodě 10.

7) Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, Google Adwords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

8) Cookies soubory jsou následně zpracovateli zpracovány tak, že:

9) Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vykonat své právo na přenositelnost údajů,
  • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
  • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – Správce výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.

10) Správce zpracovává následující soubory cookies:

TypNázev cookiesÚčelExpirace
Universal Analytics (Google)_gaTento soubor cookie je trvalý soubor cookie Google Analytics, který se používá k rozlišení jedinečných uživatelů.persistent
Universal Analytics (Google)_gidTento soubor cookie je nainstalován službou Google Analytics. Cookie se používá k ukládání informací o tom, jak návštěvníci používají web, a pomáhá při vytváření analytické zprávy o tom, jak si web vede. Shromážděné údaje včetně počtu návštěvníků, zdroje, odkud pocházejí, a stránek navštívených v anonymní podobě.1 den
Universal Analytics (Google)_gat_UA-*Slouží k omezení rychlosti požadavků v Google analytics.1 min
Analytická cookie_pk_id a _wa_idCookies analytického nástroje Matomo. Tyto cookies jsou nezbytné pro správné fungování analytického nástroje, který poskytuje informace o návštěvnosti webu. V cookies je uložené id prohlížeče, tzv. device id.13 měsíců 
Analytická cookie_pk_ses a _wa_sesPomocné analytické cookies nástroje Matomo obsahující ID prohlížeče. Pomáhají určovat hodnotu v cookies30 minut

 

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace.
V pořádku