Hledat
Svět Isotra
11. dubna 2023

Navolte si vlastní pergolu v deseti krocích

Redakce
3
1672 přečtení
Navolte si vlastní pergolu v deseti krocích

Bioklimatickou pergolu ARTOSI jsme uvedli na trh v květnu roku 2019. Za dobu téměř 3,5 let jsme získali celou řadu podnětů ze strany jak našich obchodních partnerů, tak Vás - našich zákazníků. Původní verzi bioklimatické pergoly jsme konstrukčně a funkčně inovovali a k pergole jsme doplnili další produkty, jako je zasklení ARTOSI GLASS, screenové rolety ALFA a ALFA PLUS ve velikosti boxu 110, ve vývoji je box 150. Na konstrukčním provedení pergoly ARTOSI je postaven nový produkt, a to přístřešek pro stání pro auta – CARPORT ARTOSI.

Konfigurátor byl sestaven již dříve, ale čítal celkem 40 hodnot, aby se pokryli veškeré nároky a požadavky na výrobu pergoly. Vyplnit tolik polí bylo náročné a zdlouhavé pro odborníka natož pro laika. Právě proto jsme v únoru spustili zcela nový grafický konfigurátor, který usnadní celý proces objednávání pergoly ARTOSI. Cílem byla redukce kroků vedoucí k objednávce, a hlavně vizualizace celého objednávkového procesu.

Grafický konfigurátor Vás bude vizuálně provádět všemi kroky objednávky, které jsme postupně zredukovali ze 40 kroků na 10! Veškeré údaje, které v každém kroku zadáte, se propisují do dalšího kroku, tzn., že máte neustálý přehled o tom, co jste zadali a jak daná pergola v konfiguraci vypadá. V posledním 10. kroku se automaticky generuje shrnutí zadaných parametrů, a to jak vizuálně, tak formou výpisu, kde si můžete ověřit vše, co bylo zadáno.

Pokud zapomenete zaškrtnout některé z povinných polí nebo vyplníte něco chybně, tak Vás systém upozorní a před opravou nepustí k dalšímu kroku. Grafický konfigurátor jsme doplnili také o 3D pohled, který reflektuje zadané parametry dané pergoly a vychází 1:1 z modelu pergoly ARTOSI. Dalším benefitem je možnost generovat pdf soubor s danou konfigurací a 3D modelem.

Nebojte se navolit si vlastní pergolu. Dělí Vás od ní jen jednoduchých 10 kroků ve velmi intuitivním a uživatelsky příznivém prostředí. Jedná se o nezávaznou objednávku, kterou můžete s Vašim ISOTRA PARTNEREM upravit, změnit a celou prokonzultovat tak, ať jste s výsledkem plně spokojeni.

Nejnovější

Sezónní témata
22. července 2024

Dovolená na poslední chvíli

Redakce
3
1672 přečtení
Dovolená na poslední chvíli
Plánování dovolené na poslední chvíli může být stresující, ale tím se nenechte odradit! Často jsou to spontánní výlety, které přinášejí ty nejlepší zážitky. Ať už hledáte krásná místa k odpočinku v Česku nebo u moře, máme pro vás několik tipů na destinace, kde bývají volné kapacity i přes léto na poslední chvíli.
Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
1672 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.