Hledat
Sezónní témata
1. dubna 2019

Okenní sítě proti hmyzu

Redakce
6
3268 přečtení
Okenní sítě proti hmyzu

Ačkoliv jsou okenní sítě proti hmyzu velkým pomocníkem v boji proti otravným mouchám, včelám či komárům, nejsou tak hojně využívané, jak by si zasloužily. Nechte si je od nás nainstalovat už nyní!

Okenní sítě proti hmyzu mají mnoho výhod

Okenní sítě proti hmyzu jsou především praktický způsob, jak zabránit veškerému hmyzu létat do domu či bytu skrze otevřená okna. Dříve byly okenní sítě nevzhledné a zašedlé, zatímco dnes si můžete pořídit moderní a skutečně hezké řešení, které nenaruší vzhled domu, bytu či interiéru.

158

Díky použití moderních technologií se nemusíte obávat nepropustnosti světelných paprsků. Některé modely jsou takřka neviditelné a na první pohled si jich nemusíte všimnout. Největší výhodou je samozřejmě ochrana před hmyzem, který se zejména za teplých letních večerů snaží dostat ke světlu.

Další výhodou okenních sítí proti hmyzu je snadná instalace a naopak jejich odejmutí z okenních rámů. Do klasických i dvoukřídlých oken a balkonových dveří můžete zvolit rolovací sítě nebo sítě v pevném rámu.

159

Přizpůsobte si design okenní sítě

Okenní sítě si můžete zvolit v jaké barvě se vám hodí k místnosti či fasádě domu. Bohatý vzorník barev umožní, aby si vybral i ten nejnáročnější zákazník. Pevný hliníkový rám může být vyveden v imitaci dřeva. Samozřejmostí jsou i nestandardní provedení a rozměry. Tento produkt lze skutečně vyrobit na míru vašim požadavkům. 

Nulová údržba a snadná montáž

Umývání oken není zrovna oblíbená činnost. Děsí-li vás představa mytí okenních sítí proti hmyzu, pak vás můžeme uklidnit. Moderní sítě nevyžadují žádnou náročnou údržbu. Díky materiálu se na ně prach a nečistoty chytají velmi pomalu, díky tomu se tolik nezanáší. Stačí jednou za čas přetřít jejich rám hadříkem namočeným do jarové vody. 

160

Stejně jednoduchá je montáž okenních sítí. V případě, že máte strach ze špatného vyměření nebo nemáte na montáž čas, svěřte se do rukou odborníka. Zkušený profesionál zvládne vyměřit velikost okenní sítě a následnou montáž velmi rychle a přesně.

Nejnovější

Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
3268 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.
Svět Isotra
16. dubna 2024

5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova

Redakce
3
3268 přečtení
5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova
Venkovní žaluzie nejsou jen estetickým doplňkem. Jsou multifunkčním řešením, které může vylepšit váš domov mnoha způsoby. Zde je pět klíčových důvodů, proč byste měli zvážit jejich instalaci.