Hledat
Sezónní témata
14. ledna 2019

Budete potřebovat zastínit opravdu velká okna? Podívejte se na naše vertikální žaluzie!

Redakce
4
5232 přečtení
Budete potřebovat zastínit opravdu velká okna? Podívejte se na naše vertikální žaluzie!

Máte-li v domě skutečně velká nebo francouzská okna, na jednu stranu vám přinesou mnoho světla. Na druhou stranu se můžete cítit nepříjemně při zvědavých pohledech kolemjdoucích lidí. Zastínit velká okna doma či v kancelářích můžete pomocí vertikálních žaluzií, které velké plochy zacloní dokonale.

Vertikální žaluzie jsou nejen praktické

Moderní vertikální žaluzie mají celou řadu výhod a využití. Působí nejen jako stínicí prvek v místnosti, ochrana soukromí, ale také s nimi můžete rozdělit velkou místnost na dvě menší. Vybrat si můžete základní barevné provedení nebo zvolit mnohem propracovanější design. Lamely a nosné profily mohou být z různých materiálů, nehořlavé nebo s úpravou pro alergiky. Zvolit si můžete i různé druhy ovládání. Problém není ani obloukový či atypický tvar zdí.

Nejsou nákladné, vypadají fantasticky a není potřeba se o ně příliš starat. Elegantně doplní interiér a plně nahradí záclony a závěsy. Díky pestré nabídce barevných odstínů vkusně a moderně sladíte barvu žaluzií s barvou zdí, koberců nebo nábytku. Jsou barevně i tvarově stálé, antistatické a s minimálními nároky na údržbu. Montáž vertikálních žaluzií je velice snadná a rychlá, z prostoru budete mít dojem vzdušnosti. Montáž lze provést do stropu nebo na zeď, lze zvolit různé způsoby stahování, přesně dle vašich potřeb.  

113

Světlo i stupeň soukromí můžete kontrolovat velice jednoduše otáčením lamel. Pohodlně zastíníte velká okna i atypických rozměrů. Rozměry si lze vybrat přesně podle svých představ. Velká okna jsou  často také designovým prvkem budovy, proto jsou vertikální žaluzie ideální. Zachovají funkci oken a samy jsou pouze decentním doplňkem.

Nejnovější

Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
5232 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.
Svět Isotra
16. dubna 2024

5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova

Redakce
3
5232 přečtení
5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova
Venkovní žaluzie nejsou jen estetickým doplňkem. Jsou multifunkčním řešením, které může vylepšit váš domov mnoha způsoby. Zde je pět klíčových důvodů, proč byste měli zvážit jejich instalaci.