Hledat
Dům a zahrada
22. srpna 2018

Jak dokonale zastínit zimní zahradu? Objevte kouzlo rolet

Redakce
6 min
3092 přečtení
Jak dokonale zastínit zimní zahradu? Objevte kouzlo rolet

Je málo prostorů, ve kterých si připadáte, jako kdybyste seděli vevnitř a zároveň venku. Takovým geniálním prostorem je bezesporu zimní zahrada.

I když se v zimní zahradě snadno schováte před vnějším světem, sluneční paprsky si vždy skulinku najdou. Jak to zařídit, aby na vás nesvítilo a v zimní zahradě nebylo příliš velké horko? 
Takový úkol hravě zvládnou rolety.

Rolety perfektně zastíní zimní zahradu a pergolu

Hlavní funkcí rolet je zabránit vstupu slunečních paprsků do interiéru ještě dříve, než se dotknou skleněné plochy oken. Díky vodícím lištám světlo nepronikne do interiéru ani po stranách okna. Rolety navíc chrání váš nábytek před vyblednutím a tvoří nezanedbatelnou součást vaší zimní zahrady – jsou totiž skvělým designovým doplňkem.

Na rolety se můžete spolehnout v průběhu celého roku

Rolety jsou šikovným pomocníkem, na kterého se můžete spolehnout v průběhu celého roku. Jejich velkou výhodou je, že zabraňují akumulaci tepla v interiéru. Mezi sklem a látkou rolety je dostatečný prostor, takže vzduch lépe cirkuluje a teplo se zbytečně nehromadí. Roletu můžete nainstalovat na jakýkoliv typ nejen zimní zahrady, ale i pergoly. Materiál rolety je vyroben z kvalitního a odolného materiálu, který je korozivzdorný a poradí si i s nepříznivým počasím, ať je prudké slunko, silný vítr nebo hustě sněží.

26

Zipový systém – čerstvá technologická novinka

Látka rolety musí být vyrobená z velmi kvalitního materiálu a navržená tak, aby bez potíží zvládala všechny funkce, které roleta má mít. Zejména u starších typů rolet se dříve mohlo stát, že látka z vodící lišty vyklouzla a roleta se sama vytáhla nahoru.

Ve společnosti ISOTRA jsme našli způsob, jak situacím, kdy se roleta sama vytáhne, předcházet. V naší nabídce nyní najdete roletu HRV08-ZIP, která je vybavena technologií zipového systému.

Zipový systém zajistí, že látka zůstane déle napnutá v každé poloze dolního profilu a zabraňuje tak vyklouznutí látky z vodící lišty. Látka je z každé strany opatřena zipem, který S látkou navíc můžete manipulovat ve více směrech - lze ji stahovat ze stran, zespodu i seshora.

27
Redakce

Nejnovější

Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
3092 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.
Svět Isotra
16. dubna 2024

5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova

Redakce
3
3092 přečtení
5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova
Venkovní žaluzie nejsou jen estetickým doplňkem. Jsou multifunkčním řešením, které může vylepšit váš domov mnoha způsoby. Zde je pět klíčových důvodů, proč byste měli zvážit jejich instalaci.