Hledat
Sezónní témata
31. ledna 2019

Dotvořte vzhled svého domova s Plisse. Je vhodné i do koupelny.

Redakce
5
4340 přečtení
Dotvořte vzhled svého domova s Plisse. Je vhodné i do koupelny.

I v interiéru můžete snadno dotvořit vzhled domova s pomocí moderní stínicí techniky. Netradiční a zajímavou alternativou ke klasickým horizontálním žaluziím je Plisse – skládaná látková žaluzie.

Pro dokonalý vzhled interiéru

Ať už chcete podtrhnout vzhled dané místnosti nebo použít Plisse jako doplněk, vždy je ideální volbou. Plisse má mnoho výhod, které jistě oceníte. Místnost zútulní, sníží hlučnost, chrání před slunečními paprsky, hodí se do jakékoliv místnosti, včetně koupelen, kde je zvýšená vlhkost.  

Vybrat si můžete plisované látky v mnoha barevných provedeních, s různým stupněm propustnosti světla, látky zatemňující nebo látku s perleťovým nátěrem, která má vysoký stupeň odrazu světla. Hliníkové profily můžete sladit s barvou látky nebo kombinovat dvě barvy najednou. Látky použité na výrobu Plisse jsou nenáročné na údržbu, vysoce odolné vůči UV záření, vlhkosti i mechanickému poškození. Většinu Plisse lze vyprat v ruce, otřít prachovkou či vysát. Od klasických žaluzií se liší tím, že můžete nastavit intenzitu stínění současným shrnováním v obou směrech. Vytvoříte si tak stínicí pruh v potřebné výšce nebo barvě. 

122

Plisse lze využít také pro atypická okna, střešní okna nebo do zimní zahrady a všude tam, kde není možné nainstalovat klasickou stínicí techniku. Díky materiálu nevadí občasné orosení okna, atypické tvary nebo přehřívání oken. S těmito žaluziemi můžete zakrýt nevzhledné výklenky, skříně nebo strop. Možnosti použití jsou nekonečné a záleží jen na vaší fantazii. Plisse může mít tvar trojúhelníku, oblouku či kruhu, přesně dle vašich potřeb. Montáž se provádí přímo na okenní křídlo v podobě pevné či odnímatelné instalace. Stejně jednoduchá je pak i případná demontáž.

Nejnovější

Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
4340 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.
Svět Isotra
16. dubna 2024

5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova

Redakce
3
4340 přečtení
5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova
Venkovní žaluzie nejsou jen estetickým doplňkem. Jsou multifunkčním řešením, které může vylepšit váš domov mnoha způsoby. Zde je pět klíčových důvodů, proč byste měli zvážit jejich instalaci.