Hledat
Sezónní témata
15. února 2019

Plánujete na jaře přístavbu? A už víte, jak ji zastíníte?

Redakce
5
2035 přečtení
Plánujete na jaře přístavbu? A už víte, jak ji zastíníte?

Zastínit je potřeba i novou přístavbu. Její zastínění si naplánujte dopředu, aby bylo možné stínicí techniku zabudovat hned v průběhu realizace samotné stavby. Přinášíme přehled produktů, které vám pomohou vyřešit problém.

Venkovní žaluzie

Účinnost vnitřního stínění je podstatně menší z důvodu procházení sluneční energie sklem a její proměny v energii tepelnou. Mnohem lepší variantou proto je investovat do venkovních žaluzií. Zajistí, že se sklo ohřívá jen minimálně. Venkovní žaluzie zabrání hluku z venku, brání vniknutí pylu do místnosti, chrání před větrem. Stejně tak tlumí sluneční svit a snižují náklady na energie a rovněž zvyšují bezpečnost. Přes lamely je těžké se do domu dostat. S venkovními žaluziemi také podtrhnete vzhled celého domu. 

126

Venkovní rolety

Venkovní rolety zajistí v místnosti příjemné klima a navíc jsou hezkým exteriérovým doplňkem. Vaší nové přístavbě poskytnou vynikající protisluneční ochranu a izolační vlastnosti. S dokonale uzavřenými lamelami neuslyšíte hluk z ulice a konstrukce oken je chráněna před nepříznivými povětrnostními vlivy. Vysoce kvalitní materiál garantuje dlouhou životnost a funkčnost venkovních rolet. 

127

Screenové rolety

Pro využití v interiéru i exteriéru nové přístavby se skvěle hodí také screenové rolety, které dodávají skutečně nadčasový vzhled. Dostatečně chrání před přímými slunečními paprsky, přesto propouští dostatek světla. Materiál se skládá ze skelného vlákna, PVC a polyesteru, díky tomu je tento typ rolet vysoce odolný vůči povětrnostním podmínkám, proto jsou vhodné i do exteriéru. Chcete-li si zachovat soukromí a přesto mít dokonalý výhled ven, pak sáhněte po screenových roletách, jež jsou běžně využívány i pro pasivní stavby. Je to díky schopnosti vytvářet v interiéru příjemné klimatické podmínky. 

128

Nejnovější

Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
2035 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.
Svět Isotra
16. dubna 2024

5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova

Redakce
3
2035 přečtení
5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova
Venkovní žaluzie nejsou jen estetickým doplňkem. Jsou multifunkčním řešením, které může vylepšit váš domov mnoha způsoby. Zde je pět klíčových důvodů, proč byste měli zvážit jejich instalaci.