Hledat
Sezónní témata
27. prosince 2018

I šikmá okna lze zastínit elegantně

Redakce
5
8851 přečtení
I šikmá okna lze zastínit elegantně
Svítí na vás slunce a v pokoji je horko, protože máte šikmá okna a dosud jste se neodvážili vypátrat takové žaluzie, které sednou i atypicky řešeným tvarům? Tak tomu je konec.

V naší společnosti ISOTRA myslíme i na neobyčejné tvary oken, protože si stojíme za myšlenkou, že každé okno si zaslouží svou žaluzii, bez ohledu na tvar, velikost či stáří. 

V nabídce se obzvláště vyjímá venkovní žaluzie Cetta, kterou vyrábíme hned v několika provedeních. 

Cetta - venkovní žaluzie s velkou variabilitou provedení

Venkovní žaluzie Cetta je jedním ze základních typů žaluzií, které u nás najdete. Zároveň patří k nejoblíbenějším typům, a to jak pro rodinné domy, tak pro kancelářské a administrativní budovy. 

Její všestranné zaměření je dané tím, že Cetta nabízí hned několik způsobů provedení, včetně šikmého zastínění - šikmá žaluzie Cetta 80F TE, kterou najdete v prostřední části webu.

109

Cetta Slim má nízkou výšku nábalu a umožňuje specifické skládání lamel. Cetta Duo vás zase ohromí tím, že můžete lamely naklápět rozdílně, takže horní část žaluzie může směřovat na opačnou stranu než dolní část, což vám přináší mnohem větší variabilitu zastínění. Proto se Cetta Duo hodí do kancelářských budov, školících místností nebo konferenčních hal. 

Cetta Flexi je varianta, kdy je díky použití lamel bez podélného záhybu docíleno nízké výšky nábalu. Pokud tedy nezbývá místo pro dostatečný nábal, je Cetta Flexi tím nejlepším řešením. Zároveň tato žaluzie nabízí šikmé provedení, takže bez problémů dokáže zastínit okna s šikmou plochou. 

Kromě několika variant provedení Cetta vyniká i vysokým stupněm zastínění, má termoregulační a ochranný efekt, dokáže také snížit hladinu zvuku v okolí a můžete ji ovládat elektricky. Samozřejmostí je hliníkový materiál, který je extra odolný jak vůči povětrnostním vlivům, tak vůči zubu času. 

Tak co, už věříte, že můžete zastínit jakýkoliv typ plochy, včetně té šikmé?

Nejnovější

Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
8851 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.
Svět Isotra
16. dubna 2024

5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova

Redakce
3
8851 přečtení
5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova
Venkovní žaluzie nejsou jen estetickým doplňkem. Jsou multifunkčním řešením, které může vylepšit váš domov mnoha způsoby. Zde je pět klíčových důvodů, proč byste měli zvážit jejich instalaci.