Hledat
Udělej si sám
31. července 2018

Jednoduché a krásné svítidlo do bytu

Redakce
2 min
3731 přečtení
Jednoduché a krásné svítidlo do bytu

Také je vám líto všech těch vánočních světýlek a řetězů, které jsou přes jaro, léto i podzim schované na půdě v krabicích? Máme pro vás tip, jak je využít celoročně. A jako bonus je v prosinci nebudete muset složitě rozmotávat!

Rádi bychom vám napsali návod krok za krokem, ale tento DIY tip je tak jednoduchý, že žádné kroky nemá. Vše co potřebujete, jsou vánoční světýlka a jakákoli nádoba, která se vám líbí a máte ji rádi.

Využít se dá jak v interiéru, tak v exteriéru. Jen si představte ten krásný letní večer pod pergolou, příjemné letní grilování a posezení s přáteli. I zde na dekoraci záleží.

Jsme zvědaví na vaše nápady na nádobky! Vyfoťte nám je a fotku přidejte do komentářů pod příspěvek na našem Facebooku.

38
39

Nejnovější

Sezónní témata
22. července 2024

Dovolená na poslední chvíli

Redakce
3
3731 přečtení
Dovolená na poslední chvíli
Plánování dovolené na poslední chvíli může být stresující, ale tím se nenechte odradit! Často jsou to spontánní výlety, které přinášejí ty nejlepší zážitky. Ať už hledáte krásná místa k odpočinku v Česku nebo u moře, máme pro vás několik tipů na destinace, kde bývají volné kapacity i přes léto na poslední chvíli.
Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
3731 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.