Hledat
Svět Isotra
5. března 2019

Hliníková látková pergola LUKA spatřila světlo světa!

Redakce
6
4091 přečtení
Hliníková látková pergola LUKA spatřila světlo světa!

Jsme rádi, že vám můžeme konečně představit naši absolutní novinku - Pergolu LUKA, která je estetickou ozdobou pro každou zahradu. Pokud vám chybí pohodlí moderního odpočinku na zahradě, u bazénu, jezírka či skalky nebo elegantní zastřešení předzahrádky restaurace či zimní zahrady jsou pergoly LUKA tou správnou volbou přesně pro vás.

Četli jste naše články na vylepšení zahrady v kategorii DŮM A ZAHRADA? Věříme, že díky našim tipům a produktům si vytvoříte zahradu svých snů. 

Tato pergola je k dispozici ve dvou variantách, LUKA S a LUKA M, které se liší pouze limitními rozměry. Alternativně lze zpražit dvě pergoly vedle sebe, tuto variantu lze objednat pod názvem LUKA S/D nebo LUKA M/D.

Stahovací střecha je vyrobená z jediného kusu nehořlavé PVC tkaniny. Látka vykazuje vynikající pevnost a rozměrovou stabilitu, samozřejmostí je 100% ochrana proti dešti a slunečním paprskům. Trakční systém je vyroben z vysoce odolného ozubeného řemenu, který běží na kuličkových ložiscích. Toto spojení se vyznačuje velmi tichým a pravidelným chodem. Ovládání pergoly je možné pouze motorem. Čelní odtok vody je integrovanou součástí konstrukce pergoly.

140

Přednosti a výhody

  • Nehořlavá PVC tkanina s vysokou rozměrovou stabilitou,
  • čelní integrovaný odtok vody,
  • ochrana proti dešti a slunečním paprskům,
  • netradiční trakční systém zajišťuje tichý chod pergoly,
  • možnost spřažení dvou pergol vedle sebe,
  • libovolná RAL barva konstrukce včetně antracitové struktury.

V jakých barvách si ji můžete objednat a jaké máme látky? To vše najdete na našem webu zde.

141
142
143

Nejnovější

Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
4091 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.
Svět Isotra
16. dubna 2024

5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova

Redakce
3
4091 přečtení
5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova
Venkovní žaluzie nejsou jen estetickým doplňkem. Jsou multifunkčním řešením, které může vylepšit váš domov mnoha způsoby. Zde je pět klíčových důvodů, proč byste měli zvážit jejich instalaci.