Hledat
Svět Isotra
24. července 2018

Bavte se při výběru žaluzií: stáhněte si aplikaci ISOTRA designér

Redakce
4 min
2677 přečtení
Bavte se při výběru žaluzií: stáhněte si aplikaci ISOTRA designér

 Hledáte pro svá okna perfektní žaluzie či roletu, ale nevíte, jak jim to bude slušet dohromady? Dobrá zpráva je, že si nemusíte platit žádného projektanta ani studovat vysokou školu designu. Máme pro vás aplikaci, která z vás udělá designéra raz dva.

Jak aplikace ISOTRA designér funguje?

Používání mobilní aplikace ISOTRA designér je velmi jednoduché. Mobilem vyfotíte místo, na které chcete umístit stínicí techniku. Například si chcete pořídit žaluzie. V tomto případě tedy vyfotíte okno. Poté si vyberete model žaluzií (nebo jiné stínící techniky), který vám padne do oka. Nastavíte výšku a šířku vašeho okna a aplikace vám ukáže, jak vybraná žaluzie bude vypadat na vašem okně. S obrázkem žaluzií pak můžete libovolně otáčet nebo hýbat.

Pro co nejlepší výsledek foťte za dobrého světla a okno zaberte lehce z boku.

Takto si můžete zkusit několik vizualizací. Skvělé je, že si výsledný obrázek můžete uložit do mobilu nebo sdílet na Facebooku. 

Díky aplikaci ihned uvidíte, jak vybraný model žaluzie ladí s vaším oknem. Pokud se vám model zalíbí, můžete nám rovnou poslat poptávku. A to tak, že svou vizualizaci pošlete jednoduše e-mailem.

52

Co všechno si můžete v aplikaci na vaše okno zobrazit?

  • Žaluzie
  • Rolety
  • Markýzy
  • Plissé
  • Japonské stěny

Kde aplikaci seženete?

Aplikace ISOTRA designér je dostupná pro systémy iOS a Android, takže ji stáhnete na App store nebo Google Play. A pozor – je úplně zdarma a můžete si v ní vytvořit fotek, kolik budete chtít.

Schválně – kolik kombinací s ní vytvoříte?

Pochlubte se s nimi třeba na našem Facebooku.

Nejnovější

Sezónní témata
21. října 2024

Halloween se blíží! Jste připraveni?

Redakce
4
2677 přečtení
Halloween se blíží! Jste připraveni?
V České republice se Halloween stává stále populárnějším svátkem, i když to není tradiční česká záležitost. Někdo se do oslav vrhne s nadšením a vyřezává dýně, zdobí domy a obléká se do kostýmů, zatímco jiní tento svátek nechávají stranou a raději slaví Dušičky. Pokud ale patříte mezi ty, kteří si tento podzimní svátek oblíbili, máme pro vás několik tipů, jak se na Halloween v českém stylu připravit.
Dům a zahrada
22. srpna 2024

Letní péče o zahradu: Co dělat a čeho se vyvarovat

Redakce
4
2677 přečtení
Letní péče o zahradu: Co dělat a čeho se vyvarovat
Léto je obdobím, kdy zahrady rozkvétají v plné kráse. Teplé počasí a sluneční paprsky však přinášejí také své výzvy. Udržování zahrady v kondici během horkých letních měsíců vyžaduje správný přístup k zalévání, ochraně rostlin před škůdci a dalšími faktory. Přinášíme vám několik osvědčených rad a tipů, jak vaší zahradě pomoci přežít a prosperovat v letním období.