Hledat
Dům a zahrada
7. ledna 2021

Speciální provedení venkovních žaluzií

Redakce
1
1078 přečtení
Speciální provedení venkovních žaluzií

Venkovní žaluzie lze umístit do překladu Heluz a namontovat i přímo na fasádu. Pro větší bezpečnost a snadnou dostupnost únikového východu lze všechny typy venkovních žaluzií s vodicími lištami vybavit systémem Emergency pro okamžité vytažení. Zjistěte více o speciálních provedeních venkovních žaluzií v článku.

Žaluzie do překladu Heluz

Minule jsme vám představili varianty provedení venkovních žaluzií do úzkých oken, se solárním napájením nebo do větrného prostředí. Venkovní žaluzie ale mají také svá speciální provedení – první možností jsou žaluzie do překladu Heluz, kterým jsme věnovali samostatný článek. Nosný překlad Heluz nahrazuje běžný překlad – díky systémové drážce pro uchycení je možné ho osadit žaluzií s ručním nebo elektrickým ovládáním. Splňuje všechny izolační vlastnosti a neomezuje vás ani v typu použitých lamel.

Fasádní venkovní žaluzie

Přímo na fasádu, před okenní otvor, lze namontovat žaluzie Cetta 80 a Zetta 90. Tichý chod je zaručen vedením v kulatých lištách s gumovým vedením. Tato varianta se ovládá výhradně motorem.

790

Bezpečnostní žaluzie Emergency s funkcí okamžitého vytažení

Máte obavy, že v případě požáru nebo živelní katastrofy nestihnete vytáhnout žaluzie včas? Řešením je bezpečnostní žaluzie Emergency – v případě ohrožení lidského života při povodni, ohni nebo jiném náhlém nebezpečí tento systém s pomocí pružinového mechanismu okamžitě vytáhne venkovní žaluzie a zpřístupní bezpečnou únikovou cestu. Toto provedení je vhodné zejména pro administrativní budovy. Mechanismus ke svému fungování nepotřebuje elektrickou energii, díky čemuž je jeho funkce zaručena i při výpadku proudu. K dispozici je u všech variant venkovních žaluzií ISOTRA s vodicími lištami.

Na bezpečnost v ISOTRA dáváme velký důraz. Věděli jste, že navrhujeme naše výrobky pro maximální bezpečnost vašich dětí?

Redakce

Nejnovější

Sezónní témata
22. července 2024

Dovolená na poslední chvíli

Redakce
3
1078 přečtení
Dovolená na poslední chvíli
Plánování dovolené na poslední chvíli může být stresující, ale tím se nenechte odradit! Často jsou to spontánní výlety, které přinášejí ty nejlepší zážitky. Ať už hledáte krásná místa k odpočinku v Česku nebo u moře, máme pro vás několik tipů na destinace, kde bývají volné kapacity i přes léto na poslední chvíli.
Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
1078 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.