Hledat
Svět Isotra
15. dubna 2024

Dveřní síť proti hmyzu: Typ H2

Redakce
3
166 přečtení
Dveřní síť proti hmyzu: Typ H2
Zůstaňte ochráněni a v pohodlí s novou dveřní sítí proti hmyzu typu H2, která přichází na trh jako vylepšení populárního modelu H1.

Přednosti nového modelu H2

Dveřní síť typ H2 přináší několik vylepšení, které zajistí ještě lepší ochranu vašeho domova před nevítanými hosty. Hlavní výhodou je užší a pevnější profil rámu, který nabízí větší odolnost a tuhost ve srovnání s předchozím modelem. Tento nový model je ideální volbou pro ty, kteří hledají spolehlivou a dlouhodobou ochranu proti hmyzu, aniž by narušili estetiku svého domova.

Proč si pořídit síť proti hmyzu na dveře?

Jedním z hlavních důvodů, proč lidé volí instalaci sítí proti hmyzu, je jejich schopnost účinně zabraňovat vstupu hmyzu do domu. To znamená méně komárů, mouch, pavouků a dalšího hmyzu, který může být nejen otravný, ale i nositel různých nemocí. Nejen dveře, ale i okna je vhodné zabezpečit proti hmyzu!

Přirozené větrání

S sítěmi proti hmyzu můžete nechat otevřené dveře bez obav, že by dovnitř vnikl hmyz. To umožňuje přirozený průtok vzduchu a pomáhá udržovat váš domov svěží a dobře větraný, což je zvláště příjemné během teplých letních měsíců.

Vlastnosti, které zaujmou

  • Extrudovaný hliníkový rám: S průřezem 31,5 × 12 mm poskytuje síť vynikající stabilitu a odolnost.
  • Vyšší tuhost rámu: Zaručuje lepší ochranu a delší životnost výrobku.
  • Snadná montáž a demontáž: Umožňuje rychlé a efektivní použití bez potřeby profesionální instalace.
  • Barevné provedení: Rám dveřní sítě můžete zvolit buď v imitaci dřeva nebo v kterékoli barvě RAL, díky čemuž se dokonale hodí k fasádě vašeho domu.

Design, který se přizpůsobí

Jedním z klíčových aspektů dveřní sítě typ H2 je její vizuální univerzálnost. Díky široké paletě barev a možnosti imitace dřeva můžete síť perfektně sladit s exteriérem vašeho domu. Tato flexibilita v designu z ní činí ideální volbu pro domácnosti, které dbají na detail a chtějí udržet konzistentní vizuální styl.

Pokud jste unaveni z neustálého boje s hmyzem, je čas zvážit instalaci sítí proti hmyzu a užívat si klidu a čerstvého vzduchu bez bzučení u ucha.

Nejnovější

Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
166 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.
Svět Isotra
16. dubna 2024

5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova

Redakce
3
166 přečtení
5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova
Venkovní žaluzie nejsou jen estetickým doplňkem. Jsou multifunkčním řešením, které může vylepšit váš domov mnoha způsoby. Zde je pět klíčových důvodů, proč byste měli zvážit jejich instalaci.