Hledat
Sezónní témata
30. června 2023

Letní trendy 2023: co vás ochladí

Redakce
3
1211 přečtení
Letní trendy 2023: co vás ochladí
Co nosit v létě, aby vám nebylo vedro, ale zároveň jste šli s módou? A kam se schovat, když už oblečení nepomůže?

Průsvitné materiály

Nejraději byste se svlékli z kůže, ale nejde to? Vsaďte na průsvitné materiály jako šifon, tyl a organza, případně děrované háčkované outfity. I když budete oblečení, budete mít pocit, jako byste na sobě neměli nic. Netroufáte si na průhlednost? Zkuste aspoň asymetrické šaty.

Ty jsi má, levandulová

Barvou letošního léta je – vedle červenorůžového odstínu Viva Magenta – jednoznačně světlá, něžná a přitom elegantní levandulová. Určitě si pořiďte aspoň jeden světle fialový kousek. Kromě těchto barev je v módě i limetková, máslově žlutá, černá, pastelově růžová nebo „hasičská“ červená.

Styl mořské panny

Do kin vtrhl hraný remake Malé mořské víly a přesto (nebo právě proto), že obsazení hlavní hrdinky budí kontroverze, stopa v módním světě je jednoznačná: splývavé šaty, třpytky a látky ve stylu rybářských sítí kralují letním outfitům. Letos byste zkrátka měli vypadat, jako byste se zrovna vynořili z moře.

Vrací se sedmdesátky, osmdesátky a boho styl

Byli jste letos na party ve stylu 80‘s? Nedivte se, až podobné „kostýmy“ potkáte i na ulici. Letos se jako retro vrací nejen móda ze sedmdesátek a osmdesátek, ale také boho šaty ze začátku desátých let tohoto století. Možná bude stačit zalovit ve skříni.

Džíny a grunge

A pozor: vrací se i devadesátkový otrhaný grunge nebo móda z přelomu století „Y2K“. Plus džíny. Nemusíte se bát ani celodžínového outfitu, ale plísňáče z minulého režimu radši nechte ve skříni s oblečením na chalupu.

Zůstaňte ve stínu

I když si vyberete mezi letošními trendy to nejpříjemnější a nejpohodlnější, stejně nic nenahradí volné domácí šaty, plavky nebo tričko s kraťasy a pohodu doma nebo na zahradě. Uvnitř bytu vám pomůže s ochlazením klimatizace, větrák nebo zatažené venkovní žaluzie, které pomáhají odrážet horko. Na zahradě vám poskytne stín slunečník, markýza nebo zaklápěcí stropní lamely v hliníkové pergole.

Redakce

Nejnovější

Sezónní témata
22. července 2024

Dovolená na poslední chvíli

Redakce
3
1211 přečtení
Dovolená na poslední chvíli
Plánování dovolené na poslední chvíli může být stresující, ale tím se nenechte odradit! Často jsou to spontánní výlety, které přinášejí ty nejlepší zážitky. Ať už hledáte krásná místa k odpočinku v Česku nebo u moře, máme pro vás několik tipů na destinace, kde bývají volné kapacity i přes léto na poslední chvíli.
Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
1211 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.