Hledat
Dům a zahrada
24. listopadu 2020

Veranda HRV80-ZIP-2P – až se jaro zeptá, co jste dělali v zimě

Redakce
2
1371 přečtení
Veranda HRV80-ZIP-2P – až se jaro zeptá, co jste dělali v zimě

Sotva začínáte myslet na Vánoce a máte pocit, že jaro je ještě daleko? Pozor, aby vás nepřekvapilo! Spočítejte si s námi dny do jara a buďte připraveni na první jarní paprsky, které by vás chtěly oslňovat při posezení před domem: schovejte se pod verandu HRV80-ZIP-2P.

Hliníková veranda krytá látkou navíjenou do boxu

Něco mezi pergolou a markýzou – unikátní konstrukce HRV80-ZIP-2P se supertenkou vodicí lištou a úzkými stojkami vám umožní využít sezonu venkovního posezení opravdu od začátku do konce. Volitelné LED osvětlení vypomůže tam, kde denní světlo nestačí. Díky zipovému systému zůstává látka v každé poloze plně napnutá a nemůže z vodicích lišt vyklouznout. Veranda se uchycuje do zdi a elegantním, nenápadným designem výborně doplní vzhled vaší nemovitosti. Screenová tkanina SOLTIS, která se pro ni používá, je z vysoce odolného polyesterového vlákna – neusazuje se na něm špína a odolává vůči hoření (B1, M1). Mezi její přednosti patří i barevná stálost, kterou ale podporuje navíc i možnost úplného navinutí látky do uzavřeného boxu. A není nad to – až se jaro zeptá, co jste dělali v zimě – mít už připravenou odpověď: posezení před domem máme včas nachystané na první teplé dny.

759
760

Myslíte, že do jara je ještě času dost? Zkontrolujte některý z internetových odpočtů, třeba tento – hned se dozvíte, kolik dnů zbývá do příštího jara! A je lepší být připraven...

Využívejte zimní zahradu po celý rok

Výhodou zimní zahrady je především možnost pobývat zde po celý rok, nejen v době, kdy je venku krásně. Tipy, jak využívat zimní zahradu, jsme vám přinesli v článku Podzim v zimní zahradě – nejsou ale omezeny jen na podzim, můžete se jimi inspirovat i v zimě nebo začátkem jara. V době karanténních opatření se navíc hodí každý netradiční prostor, pomocí kterého si můžete zpestřit pobyt doma. Před ostrými slunečními paprsky brzkého jara i před nevítanými pohledy z okolí je však potřeba ji ochránit roletami. Model Veranda HRV80-ZIP je ideální pro zakrytí šikmé prosklené střechy, svislé stěny zimní zahrady může stínit klasická roleta, screenová roleta nebo vnitřní žaluzie.

762

Jak využít zimní zahradu v karanténě

  • telekonference s přáteli
  • online výuka
  • domácí kancelář
  • netradiční stolování – třeba palačinková snídaně, víkendový brunch nebo servírování slavnostní husí pečínky
  • tělocvična nebo posilovna
  • čtení knih, sledování filmů a seriálů
  • prostor pro malířský stojan, hrnčířský kruh či šicí stroj
  • zkusit pěstovat nové druhy rostlin
  • rozjetí nového koníčka – chov rybiček nebo terarijních zvířat
Redakce

Nejnovější

Sezónní témata
21. října 2024

Halloween se blíží! Jste připraveni?

Redakce
4
1371 přečtení
Halloween se blíží! Jste připraveni?
V České republice se Halloween stává stále populárnějším svátkem, i když to není tradiční česká záležitost. Někdo se do oslav vrhne s nadšením a vyřezává dýně, zdobí domy a obléká se do kostýmů, zatímco jiní tento svátek nechávají stranou a raději slaví Dušičky. Pokud ale patříte mezi ty, kteří si tento podzimní svátek oblíbili, máme pro vás několik tipů, jak se na Halloween v českém stylu připravit.
Dům a zahrada
22. srpna 2024

Letní péče o zahradu: Co dělat a čeho se vyvarovat

Redakce
4
1371 přečtení
Letní péče o zahradu: Co dělat a čeho se vyvarovat
Léto je obdobím, kdy zahrady rozkvétají v plné kráse. Teplé počasí a sluneční paprsky však přinášejí také své výzvy. Udržování zahrady v kondici během horkých letních měsíců vyžaduje správný přístup k zalévání, ochraně rostlin před škůdci a dalšími faktory. Přinášíme vám několik osvědčených rad a tipů, jak vaší zahradě pomoci přežít a prosperovat v letním období.