Hledat
Dům a zahrada
24. listopadu 2020

Veranda HRV80-ZIP-2P – až se jaro zeptá, co jste dělali v zimě

Redakce
2
1247 přečtení
Veranda HRV80-ZIP-2P – až se jaro zeptá, co jste dělali v zimě

Sotva začínáte myslet na Vánoce a máte pocit, že jaro je ještě daleko? Pozor, aby vás nepřekvapilo! Spočítejte si s námi dny do jara a buďte připraveni na první jarní paprsky, které by vás chtěly oslňovat při posezení před domem: schovejte se pod verandu HRV80-ZIP-2P.

Hliníková veranda krytá látkou navíjenou do boxu

Něco mezi pergolou a markýzou – unikátní konstrukce HRV80-ZIP-2P se supertenkou vodicí lištou a úzkými stojkami vám umožní využít sezonu venkovního posezení opravdu od začátku do konce. Volitelné LED osvětlení vypomůže tam, kde denní světlo nestačí. Díky zipovému systému zůstává látka v každé poloze plně napnutá a nemůže z vodicích lišt vyklouznout. Veranda se uchycuje do zdi a elegantním, nenápadným designem výborně doplní vzhled vaší nemovitosti. Screenová tkanina SOLTIS, která se pro ni používá, je z vysoce odolného polyesterového vlákna – neusazuje se na něm špína a odolává vůči hoření (B1, M1). Mezi její přednosti patří i barevná stálost, kterou ale podporuje navíc i možnost úplného navinutí látky do uzavřeného boxu. A není nad to – až se jaro zeptá, co jste dělali v zimě – mít už připravenou odpověď: posezení před domem máme včas nachystané na první teplé dny.

759
760

Myslíte, že do jara je ještě času dost? Zkontrolujte některý z internetových odpočtů, třeba tento – hned se dozvíte, kolik dnů zbývá do příštího jara! A je lepší být připraven...

Využívejte zimní zahradu po celý rok

Výhodou zimní zahrady je především možnost pobývat zde po celý rok, nejen v době, kdy je venku krásně. Tipy, jak využívat zimní zahradu, jsme vám přinesli v článku Podzim v zimní zahradě – nejsou ale omezeny jen na podzim, můžete se jimi inspirovat i v zimě nebo začátkem jara. V době karanténních opatření se navíc hodí každý netradiční prostor, pomocí kterého si můžete zpestřit pobyt doma. Před ostrými slunečními paprsky brzkého jara i před nevítanými pohledy z okolí je však potřeba ji ochránit roletami. Model Veranda HRV80-ZIP je ideální pro zakrytí šikmé prosklené střechy, svislé stěny zimní zahrady může stínit klasická roleta, screenová roleta nebo vnitřní žaluzie.

762

Jak využít zimní zahradu v karanténě

  • telekonference s přáteli
  • online výuka
  • domácí kancelář
  • netradiční stolování – třeba palačinková snídaně, víkendový brunch nebo servírování slavnostní husí pečínky
  • tělocvična nebo posilovna
  • čtení knih, sledování filmů a seriálů
  • prostor pro malířský stojan, hrnčířský kruh či šicí stroj
  • zkusit pěstovat nové druhy rostlin
  • rozjetí nového koníčka – chov rybiček nebo terarijních zvířat
Redakce

Nejnovější

Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
1247 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.
Svět Isotra
16. dubna 2024

5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova

Redakce
3
1247 přečtení
5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova
Venkovní žaluzie nejsou jen estetickým doplňkem. Jsou multifunkčním řešením, které může vylepšit váš domov mnoha způsoby. Zde je pět klíčových důvodů, proč byste měli zvážit jejich instalaci.