Hledat
Svět Isotra
4. května 2023

NOVINKA na trhu: Hliníkový přístřešek pro auta Přístřešek ARTOSI

Redakce
3
2314 přečtení
NOVINKA na trhu: Hliníkový přístřešek pro auta Přístřešek ARTOSI
Od roku 2019, kdy jsme v únoru na stavebním veletrhu Coneco v Bratislavě představili náš bestseller bioklimatickou hliníkovou pergolu ARTOSI, došlo k mnoha jejím vylepšením a bylo k ní přidáno více příslušenství a doplňků jako LED osvětlení, screenové rolety ALFA-ZIP nebo ALFA-ZIP PLUS, posuvné zasklení ARTOSI GLASS. Nyní však dáváme inovacím zcela jiný rozměr a tím je dokonalé sladění pergoly a přístřešku pro auta na jednom pozemku díky naší novince na trhu - přístřešku pro auta Přístřešek ARTOSI.

Přístřešek ARTOSI

Hliníkový přístřešek pro auta je nadčasové řešení s inovativním designem vyvinutý s důrazem na přesnost, kvalitu zpracování a možnost individuálních úprav, který zajistí ochranu vašeho vozu vůči nepříznivým vlivům počasí. Hliníková konstrukce je totožná s konstrukcí bioklimatické pergoly ARTOSI. Na místo naklápějících se lamel je však střecha doplněna o nosný trapézový plech (standard) nebo polykarbonát. Příštřešek ARTOSI má integrovaný odvod vody uvnitř konstrukce bez nutnosti dalších úprav, s možností volitelného LED osvětlení umístěného po celém obvodu, ovládaného čidlem pohybu nebo pomocí technologie IO. Přístřešek lze také dodat i v provedení bez střechy ROOFLESS (pouze stojky a obvodový rám), kdy se předpokládá, že si zákazník dodá vlastní řešení střechy.

Přístřešek pro auta

Je vyráběn s vysokou přesností a montáž je tak snadná a rychlá. Zvolit si můžete provedení samostatně stojící nebo kotvený do zdi z delší nebo kratší strany. Přístřešek ARTOSI nabízíme ve dvanácti základních barvách konstrukce shodných se standardními barvami pergoly ARTOSI, kdy střecha může být z pozinkovaného trapézového plechu nebo polykarbonátu o třech barvách – transparentní, bronz nebo opál. Maximální nosnost je 150 kg/m2, garantujeme odolnost proti větru až 120 km/h a odvod vody 50 l/m2h. Standardní záruka je 5 let na konstrukci, 2 roky na LED osvětlení. Také přístřešek pro auta si můžete doplnit o screenové rolety pro ještě větší ochranu vůči vlivům počasí.

Díky oboustrannému konstrukčnímu i barevnému sladění bioklimatické pergoly ARTOSI a přístřešku pro auta Přístřešek ARTOSI může Váš pozemek vypadat ještě lépe. Vše samozřejmě můžete sladit s exteriérovými prvky vašeho domu.  Podívejte se také na nový konfigurátor pro pergolu ARTOSI, kde si v jednoduchých deseti krocích můžete navolit vlastní design pergoly!

Nejnovější

Sezónní témata
21. října 2024

Halloween se blíží! Jste připraveni?

Redakce
4
2314 přečtení
Halloween se blíží! Jste připraveni?
V České republice se Halloween stává stále populárnějším svátkem, i když to není tradiční česká záležitost. Někdo se do oslav vrhne s nadšením a vyřezává dýně, zdobí domy a obléká se do kostýmů, zatímco jiní tento svátek nechávají stranou a raději slaví Dušičky. Pokud ale patříte mezi ty, kteří si tento podzimní svátek oblíbili, máme pro vás několik tipů, jak se na Halloween v českém stylu připravit.
Dům a zahrada
22. srpna 2024

Letní péče o zahradu: Co dělat a čeho se vyvarovat

Redakce
4
2314 přečtení
Letní péče o zahradu: Co dělat a čeho se vyvarovat
Léto je obdobím, kdy zahrady rozkvétají v plné kráse. Teplé počasí a sluneční paprsky však přinášejí také své výzvy. Udržování zahrady v kondici během horkých letních měsíců vyžaduje správný přístup k zalévání, ochraně rostlin před škůdci a dalšími faktory. Přinášíme vám několik osvědčených rad a tipů, jak vaší zahradě pomoci přežít a prosperovat v letním období.