Hledat
Svět Isotra
4. května 2023

NOVINKA na trhu: Hliníkový přístřešek pro auta Přístřešek ARTOSI

Redakce
3
1887 přečtení
NOVINKA na trhu: Hliníkový přístřešek pro auta Přístřešek ARTOSI
Od roku 2019, kdy jsme v únoru na stavebním veletrhu Coneco v Bratislavě představili náš bestseller bioklimatickou hliníkovou pergolu ARTOSI, došlo k mnoha jejím vylepšením a bylo k ní přidáno více příslušenství a doplňků jako LED osvětlení, screenové rolety ALFA-ZIP nebo ALFA-ZIP PLUS, posuvné zasklení ARTOSI GLASS. Nyní však dáváme inovacím zcela jiný rozměr a tím je dokonalé sladění pergoly a přístřešku pro auta na jednom pozemku díky naší novince na trhu - přístřešku pro auta Přístřešek ARTOSI.

Přístřešek ARTOSI

Hliníkový přístřešek pro auta je nadčasové řešení s inovativním designem vyvinutý s důrazem na přesnost, kvalitu zpracování a možnost individuálních úprav, který zajistí ochranu vašeho vozu vůči nepříznivým vlivům počasí. Hliníková konstrukce je totožná s konstrukcí bioklimatické pergoly ARTOSI. Na místo naklápějících se lamel je však střecha doplněna o nosný trapézový plech (standard) nebo polykarbonát. Příštřešek ARTOSI má integrovaný odvod vody uvnitř konstrukce bez nutnosti dalších úprav, s možností volitelného LED osvětlení umístěného po celém obvodu, ovládaného čidlem pohybu nebo pomocí technologie IO. Přístřešek lze také dodat i v provedení bez střechy ROOFLESS (pouze stojky a obvodový rám), kdy se předpokládá, že si zákazník dodá vlastní řešení střechy.

Přístřešek pro auta

Je vyráběn s vysokou přesností a montáž je tak snadná a rychlá. Zvolit si můžete provedení samostatně stojící nebo kotvený do zdi z delší nebo kratší strany. Přístřešek ARTOSI nabízíme ve dvanácti základních barvách konstrukce shodných se standardními barvami pergoly ARTOSI, kdy střecha může být z pozinkovaného trapézového plechu nebo polykarbonátu o třech barvách – transparentní, bronz nebo opál. Maximální nosnost je 150 kg/m2, garantujeme odolnost proti větru až 120 km/h a odvod vody 50 l/m2h. Standardní záruka je 5 let na konstrukci, 2 roky na LED osvětlení. Také přístřešek pro auta si můžete doplnit o screenové rolety pro ještě větší ochranu vůči vlivům počasí.

Díky oboustrannému konstrukčnímu i barevnému sladění bioklimatické pergoly ARTOSI a přístřešku pro auta Přístřešek ARTOSI může Váš pozemek vypadat ještě lépe. Vše samozřejmě můžete sladit s exteriérovými prvky vašeho domu.  Podívejte se také na nový konfigurátor pro pergolu ARTOSI, kde si v jednoduchých deseti krocích můžete navolit vlastní design pergoly!

Nejnovější

Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
1887 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.
Svět Isotra
16. dubna 2024

5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova

Redakce
3
1887 přečtení
5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova
Venkovní žaluzie nejsou jen estetickým doplňkem. Jsou multifunkčním řešením, které může vylepšit váš domov mnoha způsoby. Zde je pět klíčových důvodů, proč byste měli zvážit jejich instalaci.