Hledat
Svět Isotra
14. ledna 2021

Navštivte nás na Stavebním veletrhu online

Redakce
3
1383 přečtení
Navštivte nás na Stavebním veletrhu online

Chybí vám možnost projít si nabídky stavebních firem naživo? Prohlédnout si zajímavé prezentace, podiskutovat s odborníky a odnést si katalogy, které vám pomohou vybrat materiály a technologie pro svou stavbu či rekonstrukci? 

A v neposlední řadě příležitost využít veletržních slev? Ve dnech 22.–23. ledna 2021 od 9 do 18 hodin se vám může tohle všechno splnit, ať už bude epidemická situace jakákoli. Nemusíte kvůli tomu nikam dojíždět, dokonce nemusíte ani vstávat z gauče. Stačí vám počítač, tablet nebo mobil s připojením k internetu. Potkáme se na prvním Stavebním veletrhu online!

První Stavební veletrh online

Na naprosto bezpečném online Stavebním veletrhu můžete navštívit virtuální stánky 71 vystavovatelů. V pátek 22. a v sobotu 23. ledna 2021 mezi 9:00 a 18:00 se můžete podívat na zajímavé firemní prezentace, přečíst si o problémech, které řeší ostatní, nebo s firmami probrat konkrétní dotazy, které ve spojitosti se svou stavbou nebo rekonstrukcí řešíte. 

Se specialisty na stavbu i vybavení domu se můžete na dálku setkat „tváří v tvář“. Čeká vás nabídka veletržních slevových voucherů, galerie i videa s ukázkami hotových realizací, široké spektrum návodů a katalogů ke stažení a také živé diskuze s odborníky.

Zarezervujte si vstupenku zdarma na tomto odkazu https://www.velon.cz/stanek/isotra

Stavíte, rekonstruujete, nebo se jen chcete poradit? Stavební veletrh online vám může přinést odpovědi na konkrétní otázky, ale také jen inspiraci a přehled firem v oboru. Můžete se přijít porozhlédnout, i když v nejbližší době žádné stavební aktivity a úpravy neplánujete. Vystavovatele, kteří vás zaujmou, si můžete pro pozdější využití uložit mezi oblíbené, případně si stáhnout jejich propagační materiály.

A to nejdůležitější: kde nás na veletrhu najdete?

Pokud jste si zarezervovali volnou vstupenku, stánek společnosti ISOTRA pro vás otevře ve dnech konání veletrhu na adrese https://www.velon.cz/stanek/isotra.

Těšíme se na vás! Pozor, počet volných vstupenek je omezen!

793
Redakce

Nejnovější

Sezónní témata
22. července 2024

Dovolená na poslední chvíli

Redakce
3
1383 přečtení
Dovolená na poslední chvíli
Plánování dovolené na poslední chvíli může být stresující, ale tím se nenechte odradit! Často jsou to spontánní výlety, které přinášejí ty nejlepší zážitky. Ať už hledáte krásná místa k odpočinku v Česku nebo u moře, máme pro vás několik tipů na destinace, kde bývají volné kapacity i přes léto na poslední chvíli.
Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
1383 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.