Hledat
Dům a zahrada
29. října 2019

Venkovní roleta do překladu Heluz

Redakce
2
822 přečtení
Venkovní roleta do překladu Heluz

Elegantní a efektivní řešení venkovního zastínění v novostavbách? Skryjte rolety do schránky v překladu Heluz!

Výhody rolet do překladu

Venkovní rolety poskytnou velmi vysokou úroveň zastínění, pomáhají snižovat tepelné ztráty a jejich instalace do nosného překladu Heluz není komplikovaná. Díky zabudované schránce je totiž možné rolety nainstalovat jak v průběhu stavby, tak i kdykoli po jejím dokončení. Rolety do překladu Heluz jsou přímo navrženy do těchto schránek, přičemž vodicí lišty rolet mohou být zabudovány do ostění nebo připevněny na rám okna. Hliníkové lamely plněné PUR pěnou tvoří v zavřeném stavu celistvou plochu, která interiér kompletně zastíní, pomůže odhlučnit a navíc vytvoří obtížně překonatelnou překážku pro případ vloupání. Kromě hliníkových jsou k dispozici i plastové lamely.

Jednou z opomíjených, ale přitom velmi důležitou funkcí venkovních rolet je tepelná a zvuková izolace – rolety eliminují vznik tepelných mostů, šetří peníze za vytápění i klimatizaci a poskytují soukromí.

Ovládání venkovních rolet

Pro rolety do překladu si lze vybrat buď manuální ovládání pomocí navíjecího popruhu, nebo elektrický pohon s nástěnným vypínačem, případně dálkovým ovladačem. Nábal rolet se při vytažení zcela skryje do překladu, toto řešení tak eliminuje esteticky problematické schránky předokenních žaluzií montovaných dodatečně bez integrace do překladu.

Exteriérové rolety ale nemusí být jen nenápadným prostředkem zastínění obytných prostor – jsou k dispozici v širokém výběru odstínů, lamely tak můžete sladit s barvou okenního rámu nebo barevně přizpůsobit fasádě. Barva lamel může být právě tím, čím svůj dům doladíte a odlišíte od okolí!

535
Redakce

Nejnovější

Sezónní témata
22. července 2024

Dovolená na poslední chvíli

Redakce
3
822 přečtení
Dovolená na poslední chvíli
Plánování dovolené na poslední chvíli může být stresující, ale tím se nenechte odradit! Často jsou to spontánní výlety, které přinášejí ty nejlepší zážitky. Ať už hledáte krásná místa k odpočinku v Česku nebo u moře, máme pro vás několik tipů na destinace, kde bývají volné kapacity i přes léto na poslední chvíli.
Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
822 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.