Hledat
Sezónní témata
21. listopadu 2018

Střešní žaluzie - i na půdě může být stín

Redakce
5
627 přečtení
Střešní žaluzie - i na půdě může být stín

Máte střešní nebo šikmá okna a přemýšlíte, jaké žaluzie jim padnou jako ulité? Naštěstí se můžete spolehnout na střešní žaluzie značky ISOTRA. 

K čemu jsou střešní žaluzie dobré?

Půdní a podkrovní prostory jsou krásné, ale jejich nevýhodou bývá ostré slunce a vyšší teplota oproti spodním patrům domu. Střešní okna jsou totiž svým umístěním nejblíže k slunci a zvláště v letních měsících může být v takovém pokoji nesnesitelně. Proto dává smysl nechat pokoj dobře zastínit. K tomu vám dobře poslouží speciální žaluzie, určené pouze pro střešní okna. 

Můžete si vybrat ze spousty barev a spolehnout se na osvědčený způsob jejich uchycení a ovládání. 

Jaké žaluzie v naší nabídce najdete?

Střešní žaluzie V-lite

Střešní žaluzie V-lite je interiérová žaluzie navržená pro všechny typy střešních oken. Dokáže plně regulovat světlo a teplo v interiéru, což oceníte nejen v parném létě. 

Vodicí lišty jsou vyrobené z hliníku, takže si můžete být jisti, že vám žaluzie dlouho vydrží. Lamely jsou rovněž vyrobené z hliníku a navíc si jejich barvu můžete vybrat podle vašich představ. Navíc jsme nedávno aktualizovali náš vzorník barev.

Střešní okna také bývají vysoko a s žaluziemi se hůře manipuluje. Toho se však nemusíte obávat u žaluzií od značky ISOTRA. Díky ovládací tyči zvládnete žaluzie ovládat levou zadní. Tyč slouží pro ovládání žaluzie na místech, která jsou hůře dostupná. Pokud například zařizujete žaluzie do dětského pokoje v podkroví, nemusíte se obávat, že by na ně vaše děti nedosáhly. 

Lamely žaluzie můžete ovládat i klasickým způsobem, a to tak, že buď je naklápíte posouváním jezdce umístěného na vodící liště, nebo otáčíte kolečkem, které najdete na horním profilu žaluzie. 

A jaké jsou všechny výhody střešních žaluzií V-lite?

  • jsou vhodné pro půdní a podkrovní prostory
  • skvěle padnou do všech typů střešních oken
  • dobře regulují teplo a světlo v interiéru
  • díky vodícím lištám nedochází k průniku světla po stranách
  • lamely a vodící lišty jsou z odolného hliníku a barvu si můžete vybrat
  • díky tyči je můžete ovládat i na hůře dostupných místech a zvládnou to i vaše děti
  • jsou elegantním a nadčasovým doplňkem do vašeho interiéru

Alternativou ke střešním žaluziím jsou střešní rolety, které jsou neméně kvalitní a nadčasové.

Redakce

Nejnovější

Sezónní témata
14. května 2024

Energetická účinnost a stínicí technika: Snižte spotřebu energií

Redakce
4
627 přečtení
Energetická účinnost a stínicí technika: Snižte spotřebu energií
V dnešní době, kdy se stále více mluví o udržitelnosti a snižování energetické stopy, hrají klíčovou roli v každé domácnosti i energeticky účinná řešení. Jedním z efektivních způsobů, jak můžete snížit spotřebu energie ve svém domě nebo kanceláři, je použití stínicí techniky. Stínicí systémy, jako jsou žaluzie, rolety, markýzy a pergoly, nejenže zlepšují estetiku prostoru, ale také přinášejí významné energetické úspory. Podívejme se blíže, jak může stínicí technika přispět k lepší energetické efektivitě.
Sezónní témata
30. dubna 2024

Ochrana před UV zářením: Jak stínicí technika chrání vás a váš domov

Redakce
3
627 přečtení
Ochrana před UV zářením: Jak stínicí technika chrání vás a váš domov
Vliv UV záření na zdraví lidí a životnost domácích interiérů je často podceňovaný. Dlouhodobá expozice UV záření může způsobit poškození kůže, zrychlené stárnutí a dokonce i riziko kožních onemocnění. Stejně tak může UV záření postupně poškodit nábytek, podlahy a další prvky interiéru. Řešením, jak se proti těmto rizikům bránit, je efektivní stínicí technika, která může významně snížit množství UV záření pronikajícího do vašeho domova.