Hledat
Sezónní témata
21. listopadu 2018

Střešní žaluzie - i na půdě může být stín

Redakce
5
704 přečtení
Střešní žaluzie - i na půdě může být stín

Máte střešní nebo šikmá okna a přemýšlíte, jaké žaluzie jim padnou jako ulité? Naštěstí se můžete spolehnout na střešní žaluzie značky ISOTRA. 

K čemu jsou střešní žaluzie dobré?

Půdní a podkrovní prostory jsou krásné, ale jejich nevýhodou bývá ostré slunce a vyšší teplota oproti spodním patrům domu. Střešní okna jsou totiž svým umístěním nejblíže k slunci a zvláště v letních měsících může být v takovém pokoji nesnesitelně. Proto dává smysl nechat pokoj dobře zastínit. K tomu vám dobře poslouží speciální žaluzie, určené pouze pro střešní okna. 

Můžete si vybrat ze spousty barev a spolehnout se na osvědčený způsob jejich uchycení a ovládání. 

Jaké žaluzie v naší nabídce najdete?

Střešní žaluzie V-lite

Střešní žaluzie V-lite je interiérová žaluzie navržená pro všechny typy střešních oken. Dokáže plně regulovat světlo a teplo v interiéru, což oceníte nejen v parném létě. 

Vodicí lišty jsou vyrobené z hliníku, takže si můžete být jisti, že vám žaluzie dlouho vydrží. Lamely jsou rovněž vyrobené z hliníku a navíc si jejich barvu můžete vybrat podle vašich představ. Navíc jsme nedávno aktualizovali náš vzorník barev.

Střešní okna také bývají vysoko a s žaluziemi se hůře manipuluje. Toho se však nemusíte obávat u žaluzií od značky ISOTRA. Díky ovládací tyči zvládnete žaluzie ovládat levou zadní. Tyč slouží pro ovládání žaluzie na místech, která jsou hůře dostupná. Pokud například zařizujete žaluzie do dětského pokoje v podkroví, nemusíte se obávat, že by na ně vaše děti nedosáhly. 

Lamely žaluzie můžete ovládat i klasickým způsobem, a to tak, že buď je naklápíte posouváním jezdce umístěného na vodící liště, nebo otáčíte kolečkem, které najdete na horním profilu žaluzie. 

A jaké jsou všechny výhody střešních žaluzií V-lite?

  • jsou vhodné pro půdní a podkrovní prostory
  • skvěle padnou do všech typů střešních oken
  • dobře regulují teplo a světlo v interiéru
  • díky vodícím lištám nedochází k průniku světla po stranách
  • lamely a vodící lišty jsou z odolného hliníku a barvu si můžete vybrat
  • díky tyči je můžete ovládat i na hůře dostupných místech a zvládnou to i vaše děti
  • jsou elegantním a nadčasovým doplňkem do vašeho interiéru

Alternativou ke střešním žaluziím jsou střešní rolety, které jsou neméně kvalitní a nadčasové.

Redakce

Nejnovější

Sezónní témata
22. července 2024

Dovolená na poslední chvíli

Redakce
3
704 přečtení
Dovolená na poslední chvíli
Plánování dovolené na poslední chvíli může být stresující, ale tím se nenechte odradit! Často jsou to spontánní výlety, které přinášejí ty nejlepší zážitky. Ať už hledáte krásná místa k odpočinku v Česku nebo u moře, máme pro vás několik tipů na destinace, kde bývají volné kapacity i přes léto na poslední chvíli.
Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
704 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.