Hledat
Svět Isotra
9. července 2020

Společnost ISOTRA dosáhla již po čtvrté nejvyššího stupně hodnocení AAA

Redakce
1
661 přečtení
Společnost ISOTRA dosáhla již po čtvrté nejvyššího stupně hodnocení AAA
Ocenění AAA je prestižní nezávislý rating firem s historií sahající až do roku 1908. Ocenění mohou získat pouze společnosti hospodařící se ziskem.

Hodnocení AAA

Vydává se ve třech stupních: A, AA a AAA. Certifikát potvrzuje, že jeho držitelé přínosně nakládají se svými vstupy a efektivně je mění na kvalitní výrobky či služby. Přísná kritéria ratingu zaručují exkluzivitu společností, které mohou ocenění získat a potvrdit tak svou silnou pozici na trhu. Na certifikát s hodnocením A až AAA dosáhne pouze úzké procento ekonomických subjektů působících v České republice.

658

Hodnocení CZECH Stability Award

Hodnocení CZECH Stability Award poskytuje nezávislý pohled na finanční a nefinanční bonitu firmy. Vyjadřuje její současný stav, finanční situaci a to včetně predikce budoucí rizika. Výstupem hodnotícího modelu je známka na desetistupňové škále, kde tři nejlepší možná hodnocení jsou AAA, AA, resp. A. Hodnocení je každoročně aktualizováno a výsledky jsou vyhlašovány ve spolupráci se sdružením CZECH TOP 100.

659

Společnost ISOTRA a.s. dosáhla nejvyššího hodnocení AAA a již počtvrté tak potvrdila nejvyšší stupeň hodnocení odpovídající optimálnímu nakládání se svými vstupy a efektivní proces výroby, včetně poskytovaných služeb.

656

V rámci hodnocení CZECH Top 100 a CZECH Stability Award získala opět nejvyšší hodnocení AAA, které odpovídá „stabilní společnosti, s vysokou pravděpodobností spolehlivého plnění závazků z obchodního styku, vysokou pravděpodobností návratnosti investic, s nízkým úvěrovým rizikem a minimálním rizikem úpadku.

Redakce

Nejnovější

Sezónní témata
22. července 2024

Dovolená na poslední chvíli

Redakce
3
661 přečtení
Dovolená na poslední chvíli
Plánování dovolené na poslední chvíli může být stresující, ale tím se nenechte odradit! Často jsou to spontánní výlety, které přinášejí ty nejlepší zážitky. Ať už hledáte krásná místa k odpočinku v Česku nebo u moře, máme pro vás několik tipů na destinace, kde bývají volné kapacity i přes léto na poslední chvíli.
Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
661 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.