Hledat
Svět Isotra
30. září 2019

Pomáháme Rytířům Kladno k dalším vítězstvím!

Redakce
2
1614 přečtení
Pomáháme Rytířům Kladno k dalším vítězstvím!

Máte rádi hokej? My v ISOTRA ano, a také proto jsme se stali jedním z hlavních partnerů hokejového klubu Rytíři Kladno. Logo ISOTRA od nynějška uvidíte na přední straně kladenských dresů, nad rytířskou přilbou.

Vedení společnosti ISOTRA sídlí v Opavě, odkud se to do Kladna může zdát daleko. S kladenským týmem nás toho ale spojuje více než geografická blízkost: jednou z nejvýraznějších vlastností jak klubu, tak i jeho majitele Jaromíra Jágra je bojovnost a odhodlanost k tvrdé práci. Ing. Bohumír Blachut, jednatel společnosti ISOTRA, ke spolupráci uvedl: „Na majiteli klubu Jaromíru Jágrovi bylo znát, že jedná ze srdce a že chce pozvednout klub. Za společnost ISOTRA mohu říct, že chceme a velmi rádi budeme podporovat úspěchy a úspěšné lidi, kteří v životě něco dokázali.“

Marketingový ředitel Rytířů Jiří Kalla potvrzuje, že kladenský klub a ISOTRA nalezly společnou řeč: „Je pro nás velkým potěšením, že můžeme spolupracovat s takovým silným partnerem, kterým ISOTRA bezesporu je. Za klub mohu říct, že nás velmi těší, že máme společné vize, ale hlavně to, že jsme si sedli lidsky, což je v každé spolupráci moc důležité.“ Ing. Blachut přiznává: „S každým setkáním s Jaromírem jsme měli velmi dobrý pocit. Je to člověk velmi podobného myšlení, a navíc stejně tvrdě pracuje. Na tuto spolupráci nehledíme jen obchodní optikou, ale hlavně lidsky.“

Společnost ISOTRA působí na trhu stínicí techniky již více než 27 let, historie Hokejového klubu Kladno sahá až do roku 1924. V roce 2011 se jeho majitelem stal Jaromír Jágr a do ročníku 2011/2012 vstoupili kladenští s novým logem a názvem Rytíři Kladno. Cílem spolupráce ISOTRA a kladenského klubu je dlouhodobě Rytířům pomáhat k co nejlepším výsledkům v extralize – věříme, že naše společná cesta bude příjemná a přínosná pro obě strany.

Redakce

Nejnovější

Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
1614 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.
Svět Isotra
16. dubna 2024

5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova

Redakce
3
1614 přečtení
5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova
Venkovní žaluzie nejsou jen estetickým doplňkem. Jsou multifunkčním řešením, které může vylepšit váš domov mnoha způsoby. Zde je pět klíčových důvodů, proč byste měli zvážit jejich instalaci.