Hledat
Sezónní témata
25. března 2019

Konec března je ideální čas na pořízení pergoly!

Redakce
3
1907 přečtení
Konec března je ideální čas na pořízení pergoly!

Pergola poskytne příjemný stín, je skvělým místem pro relax i jako opora pro popínavé rostliny. Pokud uvažujete nad jejím pořízením, je konec března ten správný čas.

K čemu se pergola používá?

Pergola lze využít různými způsoby. Můžete se v ní pohodlně usadit a přečíst si oblíbenou knihu nebo si dát kávu. V tomto případě slouží jako ochrana před deštěm, větrem a slunečními paprsky. Vybrat si však můžete také pergolu, která poslouží jako funkční a zároveň okrasný doplněk. Pergolu lze doplnit o screenové rolety či venkovní žaluzie. Pak už jen stačí rozpálit gril, pozvat přátele a užít si příjemnou atmosféru.

Kdy začít se stavbou pergoly? 

Pergoly jsou drobné stavby, které si opět našly místo v našich zahradách. Postavit jednoduchou konstrukci zvládnete i svépomocí. Chcete-li mít záruku kvalitně provedené práce, je lepší se obrátit na odborníky. Profesionální firma se spolehlivým přístupem vám ušetří čas i peníze. My samozřejmě rádi doporučíme naše pergoly ISOTRA, které se stávají více a více oblíbenými. Stavět pergolu lze kdykoliv od jara do podzimu. Pochopitelné je, že čím dříve bude pergola stát, tím více si ji užijete. Ideálním obdobím je proto konec března, kdy už nás první jarní paprsky lákají k posezení venku.

Tipy pro stavbu

Pergoly poskytují útočiště před sluncem, deštěm či sněhem. Pergoly ISOTRA mají jedinečný design, jsou navrženy tak, aby řešily každou vaši potřebu. Díky stabilní a pevné konstrukci jsou odolné a pevné. Pergolu umístěte do zajímavého kouta zahrady, kde nabídnete hezký výhled do zahrady, do krajiny nebo má zajímavý svůj účel použití, například jako letní kuchyně s grilem. 

Pergola poslouží také jako ozdobný prvek pro dokreslení celkového vzhledu zahrady. Pokud využijete pergolu proto, abyste měli elegantnější přechod z vnitřního prostoru domu do vnějšího, pak ji stačí postavit ke stěně, navíc by tato stavba měla být ve stylu domu a jeho okolí. Vhodně vybranou pergolou zastíníte terasu a vytvoříte tak kouzelný prostor pro stolování a posezení. 

Pro pergoly ISOTRA najdete široké využití. Podívejte se na ně ještě na našich webových stránkách

Redakce

Nejnovější

Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
1907 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.
Svět Isotra
16. dubna 2024

5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova

Redakce
3
1907 přečtení
5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova
Venkovní žaluzie nejsou jen estetickým doplňkem. Jsou multifunkčním řešením, které může vylepšit váš domov mnoha způsoby. Zde je pět klíčových důvodů, proč byste měli zvážit jejich instalaci.