Hledat
Svět Isotra
13. března 2023

Jsme „Ověřená firma v oboru stínicí techniky“ i pro rok 2023

Jsme „Ověřená firma v oboru stínicí techniky“ i pro rok 2023
I v 11. ročníku udělování certifikátu „Ověřená firma v oboru stínicí techniky“ jej společnost ISOTRA a.s. získala, stejně jako v minulých letech. Certifikát vydává Svaz podnikatelů ve stínicí technice (SPST) již od roku 2013.

Tento certifikát nelze koupit jako to je zvykem u vydavatelů, kteří s oborem nemají příliš společného. Proto certifikát „Ověřená firma“ vydává svaz SPST, který obor stínění v České republice dlouhodobě zajišťuje.

Aby firma mohla certifikát získat, musí splňovat několik podmínek. Pouze členství nestačí. Certifikát je udělován jednou za rok a firma, která tento certifikát obdržela, má oprávnění používat logo tohoto ocenění. Od roku 2019 je jednou z podmínek přidělení navíc absolvování vzdělávacích aktivit svazu, jehož cílem je stále zlepšovat úroveň pracovníků v našem oboru.

Co získání certifikátu znamená pro Vás?

Jsme pro Vás dlouhodobým spolehlivým dodavatelem. Poskytujeme služby a výrobky v souladu s platnou legislativou, a to především v oblasti kvality, bezpečnosti výrobků a jejich certifikace. Chováme se seriózně vůči zákazníkům a obchodním partnerům. Dodržujeme platební morálku, normy, stanovené certifikace, předpisy a mnoho dalšího.

Pro širokou veřejnost je to záruka, že se na společnost ISOTRA a.s. mohou spolehnout a rozhodně se vyplatí s námi spolupracovat.

Nejnovější

Sezónní témata
30. dubna 2024

Ochrana před UV zářením: Jak stínicí technika chrání vás a váš domov

Redakce
3
986 přečtení
Ochrana před UV zářením: Jak stínicí technika chrání vás a váš domov
Vliv UV záření na zdraví lidí a životnost domácích interiérů je často podceňovaný. Dlouhodobá expozice UV záření může způsobit poškození kůže, zrychlené stárnutí a dokonce i riziko kožních onemocnění. Stejně tak může UV záření postupně poškodit nábytek, podlahy a další prvky interiéru. Řešením, jak se proti těmto rizikům bránit, je efektivní stínicí technika, která může významně snížit množství UV záření pronikajícího do vašeho domova.
Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
986 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.