Hledat
Svět Isotra
26. srpna 2018

ISOTRA rozdává dárky

Redakce
5 min
1925 přečtení
ISOTRA rozdává dárky

Oslavte s námi naše 25. narozeniny a získejte dárek - voucher v hodnotě až 7 000 Kč.

Už 25 let jsme součástí vašich zahrad a domů a taková událost se musí oslavit. Při té příležitosti jsme se rozhodli, že uděláme radost i vám - do konce září rozdáváme vouchery v hodnotě až 7 tisíc korun.

Od skvělého dárku vás dělí jen 3 jednoduché kroky

  • Navštivte naše webové stránky a klikněte na tlačítko Získat voucher. Zobrazí se vám kontaktní formulář, do kterého vyplníte vaše jméno, příjmení a e-mail.
  • Vyberte si, na jaký produkt chcete voucher uplatnit a navštivte nejbližšího prodejce ISOTRA
  • Udělejte objednávku v minimální hodnotě 50 000 Kč a uplatněte na ni váš poukaz

Vybrat si můžete z těchto druhů stínicí techniky

Chcete k bonusu 5 000 Kč získat ještě 2 000 Kč navíc?

Objednejte si řídicí jednotku TaHoma pro automatizaci domácnosti a dáme vám bonus 7 000 Kč k vaší objednávce. Tohoto šikovného pomocníka ovládáte pohodlně ze svého počítače, mobilu nebo tabletu. TaHoma za vás obstará pohyb vjezdové brány, venkovních žaluzií a další stínicí techniky, čímž vám šetří čas strávený manipulací se stínicí technikou.

Voucher můžete získat až do konce září

Akce platí do 30. září 2018. Právě v září je nejvyšší čas, abyste si pořídili stínicí techniku a začali šetřit ještě před začátkem topné sezóny. Vhodná stínicí technika, jako např. venkovní žaluzie, plní mimo jiné izolační funkci - chrání vaše okna před povětrnostními vlivy, jako je silný vítr, déšť a sníh. Bez venkovních žaluzií pronikne chlad a zima i přes okno, čímž se snižuje teplota v interiéru a vy musíte víc topit. Díky venkovním žaluziím tento problém odpadá.

Redakce

Nejnovější

Sezónní témata
22. července 2024

Dovolená na poslední chvíli

Redakce
3
1925 přečtení
Dovolená na poslední chvíli
Plánování dovolené na poslední chvíli může být stresující, ale tím se nenechte odradit! Často jsou to spontánní výlety, které přinášejí ty nejlepší zážitky. Ať už hledáte krásná místa k odpočinku v Česku nebo u moře, máme pro vás několik tipů na destinace, kde bývají volné kapacity i přes léto na poslední chvíli.
Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
1925 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.