Hledat
Svět Isotra
26. srpna 2018

ISOTRA rozdává dárky

Redakce
5 min
1880 přečtení
ISOTRA rozdává dárky

Oslavte s námi naše 25. narozeniny a získejte dárek - voucher v hodnotě až 7 000 Kč.

Už 25 let jsme součástí vašich zahrad a domů a taková událost se musí oslavit. Při té příležitosti jsme se rozhodli, že uděláme radost i vám - do konce září rozdáváme vouchery v hodnotě až 7 tisíc korun.

Od skvělého dárku vás dělí jen 3 jednoduché kroky

  • Navštivte naše webové stránky a klikněte na tlačítko Získat voucher. Zobrazí se vám kontaktní formulář, do kterého vyplníte vaše jméno, příjmení a e-mail.
  • Vyberte si, na jaký produkt chcete voucher uplatnit a navštivte nejbližšího prodejce ISOTRA
  • Udělejte objednávku v minimální hodnotě 50 000 Kč a uplatněte na ni váš poukaz

Vybrat si můžete z těchto druhů stínicí techniky

Chcete k bonusu 5 000 Kč získat ještě 2 000 Kč navíc?

Objednejte si řídicí jednotku TaHoma pro automatizaci domácnosti a dáme vám bonus 7 000 Kč k vaší objednávce. Tohoto šikovného pomocníka ovládáte pohodlně ze svého počítače, mobilu nebo tabletu. TaHoma za vás obstará pohyb vjezdové brány, venkovních žaluzií a další stínicí techniky, čímž vám šetří čas strávený manipulací se stínicí technikou.

Voucher můžete získat až do konce září

Akce platí do 30. září 2018. Právě v září je nejvyšší čas, abyste si pořídili stínicí techniku a začali šetřit ještě před začátkem topné sezóny. Vhodná stínicí technika, jako např. venkovní žaluzie, plní mimo jiné izolační funkci - chrání vaše okna před povětrnostními vlivy, jako je silný vítr, déšť a sníh. Bez venkovních žaluzií pronikne chlad a zima i přes okno, čímž se snižuje teplota v interiéru a vy musíte víc topit. Díky venkovním žaluziím tento problém odpadá.

Redakce

Nejnovější

Svět Isotra
16. dubna 2024

Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry

Redakce
3
1880 přečtení
Jak pergoly a markýzy oživují exteriéry
Zlepšení exteriéru vašeho domu může mít obrovský vliv na jeho celkový vzhled a funkčnost. Pergoly a markýzy jsou dvě stínící řešení, která nejenže přidávají estetický rozměr, ale také zvyšují životní komfort. V tomto článku se podíváme na to, jak pergoly a markýzy oživují exteriéry a přinášejí nové možnosti pro vaše venkovní prostory.
Svět Isotra
16. dubna 2024

5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova

Redakce
3
1880 přečtení
5 důvodů, proč přidat venkovní žaluzie do vašeho domova
Venkovní žaluzie nejsou jen estetickým doplňkem. Jsou multifunkčním řešením, které může vylepšit váš domov mnoha způsoby. Zde je pět klíčových důvodů, proč byste měli zvážit jejich instalaci.