Hledat
Udělej si sám
28. ledna 2019

Držák na svíčku z klacíků

Redakce
2
2126 přečtení
Držák na svíčku z klacíků
Rádi si doma vyrábíte věci sami? Zbyde vám občas nějaká sklenička od hořčice nebo lískooříškové pomazánky a je vám líto ji odnést do tříděného odpadu, protože se vám líbí? V tom případě vyrazte na procházku a nasbírejte klacíky.

Na tento DIY projekt budete opět potřebovat minimum věcí, které máte určitě doma.

  • Skleničku od hořčice nebo něčeho jiného
  • Svíčku
  • Lepidlo
  • Užší dřevěné klacíky
  • Nůžky nebo nožík
119

Na procházce nasbírejte klacíky. Ty doma nastříhejte nebo nařezejte na stejně dlouhé tyčky tak, aby lehce přesahovaly nad skleničku. 

Pomocí lepidla nebo tavné pistole nalepte klacíky na skleničku těsně vedle sebe.

Potom už jen vložte svíčku oblíbeně vůně (my máme v zimě rádi hlavně vanilku) a postavte svíčku na bezpečné místo. Nikdy ji nenechávejte zapálenou bez dozoru.

120
Redakce

Nejnovější

Sezónní témata
22. července 2024

Dovolená na poslední chvíli

Redakce
3
2126 přečtení
Dovolená na poslední chvíli
Plánování dovolené na poslední chvíli může být stresující, ale tím se nenechte odradit! Často jsou to spontánní výlety, které přinášejí ty nejlepší zážitky. Ať už hledáte krásná místa k odpočinku v Česku nebo u moře, máme pro vás několik tipů na destinace, kde bývají volné kapacity i přes léto na poslední chvíli.
Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
2126 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.