Hledat
Svět Isotra
21. ledna 2019

Naše výrobky a bezpečnost dětí

Redakce
4
2197 přečtení
Naše výrobky a bezpečnost dětí

Děti jsou radost i starost a především to nejdůležitější na světě. Sledujeme jejich pokroky, jak s radostí a zvídavostí objevují svět a zkoušejí nové věci. Běžné vybavení domácnosti, spotřebiče i žaluzie a rolety mohou být pro dítě nebezpečné. Buďte předvídaví a svůj byt zabezpečte. My vám s tím pomůžeme.

Vybíráte-li si rolety nebo žaluzie, aby splnily veškeré vaše požadavky na zastínění interiéru, světelnou pohodu, snížily náklady na vytápění. Výrobky společnosti ISOTRA a.s. Všechny tyto požadavky splňují. Navíc však splňují požadavky normy ČSN EN 13120, čímž je zajištěna bezpečnost vašich dětí. Námi dodávané výrobky mají několik bezpečnostních prvků. 

Spojka - Díky spojce dojde při působení síly větší než 6 kg k roztržení řetízku. Díky tomu se nevytvoří nebezpečná smyčka. 

Kladka – Při použití kladky dojde k napnutí ovládacích šňůr tak, aby se mezi nimi nevytvořila smyčka. 

Naviják, dvě kolečka – Zabrání vytváření smyček, zároveň udržíte šňůrky v dostatečné výšce z dosahu dětských ručiček. 

Děláme všechno proto, aby naše výrobky byly pro děti maximálně bezpečné. Na bezpečnost musí myslet i rodiče. Dodržujte pokyny na obalech a sami učiňte kroky k tomu, aby nehrozilo dětem vážné zranění.

Nejnovější

Sezónní témata
14. května 2024

Energetická účinnost a stínicí technika: Snižte spotřebu energií

Redakce
4
2197 přečtení
Energetická účinnost a stínicí technika: Snižte spotřebu energií
V dnešní době, kdy se stále více mluví o udržitelnosti a snižování energetické stopy, hrají klíčovou roli v každé domácnosti i energeticky účinná řešení. Jedním z efektivních způsobů, jak můžete snížit spotřebu energie ve svém domě nebo kanceláři, je použití stínicí techniky. Stínicí systémy, jako jsou žaluzie, rolety, markýzy a pergoly, nejenže zlepšují estetiku prostoru, ale také přinášejí významné energetické úspory. Podívejme se blíže, jak může stínicí technika přispět k lepší energetické efektivitě.
Sezónní témata
30. dubna 2024

Ochrana před UV zářením: Jak stínicí technika chrání vás a váš domov

Redakce
3
2197 přečtení
Ochrana před UV zářením: Jak stínicí technika chrání vás a váš domov
Vliv UV záření na zdraví lidí a životnost domácích interiérů je často podceňovaný. Dlouhodobá expozice UV záření může způsobit poškození kůže, zrychlené stárnutí a dokonce i riziko kožních onemocnění. Stejně tak může UV záření postupně poškodit nábytek, podlahy a další prvky interiéru. Řešením, jak se proti těmto rizikům bránit, je efektivní stínicí technika, která může významně snížit množství UV záření pronikajícího do vašeho domova.