Hledat
Sezónní témata
14. ledna 2019

Budete potřebovat zastínit opravdu velká okna? Podívejte se na naše vertikální žaluzie!

Redakce
4
5285 přečtení
Budete potřebovat zastínit opravdu velká okna? Podívejte se na naše vertikální žaluzie!

Máte-li v domě skutečně velká nebo francouzská okna, na jednu stranu vám přinesou mnoho světla. Na druhou stranu se můžete cítit nepříjemně při zvědavých pohledech kolemjdoucích lidí. Zastínit velká okna doma či v kancelářích můžete pomocí vertikálních žaluzií, které velké plochy zacloní dokonale.

Vertikální žaluzie jsou nejen praktické

Moderní vertikální žaluzie mají celou řadu výhod a využití. Působí nejen jako stínicí prvek v místnosti, ochrana soukromí, ale také s nimi můžete rozdělit velkou místnost na dvě menší. Vybrat si můžete základní barevné provedení nebo zvolit mnohem propracovanější design. Lamely a nosné profily mohou být z různých materiálů, nehořlavé nebo s úpravou pro alergiky. Zvolit si můžete i různé druhy ovládání. Problém není ani obloukový či atypický tvar zdí.

Nejsou nákladné, vypadají fantasticky a není potřeba se o ně příliš starat. Elegantně doplní interiér a plně nahradí záclony a závěsy. Díky pestré nabídce barevných odstínů vkusně a moderně sladíte barvu žaluzií s barvou zdí, koberců nebo nábytku. Jsou barevně i tvarově stálé, antistatické a s minimálními nároky na údržbu. Montáž vertikálních žaluzií je velice snadná a rychlá, z prostoru budete mít dojem vzdušnosti. Montáž lze provést do stropu nebo na zeď, lze zvolit různé způsoby stahování, přesně dle vašich potřeb.  

113

Světlo i stupeň soukromí můžete kontrolovat velice jednoduše otáčením lamel. Pohodlně zastíníte velká okna i atypických rozměrů. Rozměry si lze vybrat přesně podle svých představ. Velká okna jsou  často také designovým prvkem budovy, proto jsou vertikální žaluzie ideální. Zachovají funkci oken a samy jsou pouze decentním doplňkem.

Nejnovější

Sezónní témata
14. května 2024

Energetická účinnost a stínicí technika: Snižte spotřebu energií

Redakce
4
5285 přečtení
Energetická účinnost a stínicí technika: Snižte spotřebu energií
V dnešní době, kdy se stále více mluví o udržitelnosti a snižování energetické stopy, hrají klíčovou roli v každé domácnosti i energeticky účinná řešení. Jedním z efektivních způsobů, jak můžete snížit spotřebu energie ve svém domě nebo kanceláři, je použití stínicí techniky. Stínicí systémy, jako jsou žaluzie, rolety, markýzy a pergoly, nejenže zlepšují estetiku prostoru, ale také přinášejí významné energetické úspory. Podívejme se blíže, jak může stínicí technika přispět k lepší energetické efektivitě.
Sezónní témata
30. dubna 2024

Ochrana před UV zářením: Jak stínicí technika chrání vás a váš domov

Redakce
3
5285 přečtení
Ochrana před UV zářením: Jak stínicí technika chrání vás a váš domov
Vliv UV záření na zdraví lidí a životnost domácích interiérů je často podceňovaný. Dlouhodobá expozice UV záření může způsobit poškození kůže, zrychlené stárnutí a dokonce i riziko kožních onemocnění. Stejně tak může UV záření postupně poškodit nábytek, podlahy a další prvky interiéru. Řešením, jak se proti těmto rizikům bránit, je efektivní stínicí technika, která může významně snížit množství UV záření pronikajícího do vašeho domova.